Mus i mitt hus

Ja ni som har följt min blogg någerlunda har ju förstått att vi har haft lite problem med möss här i volleybollhuset. Men även om det har hittats bon och möss har dödats och setts nästan varje dag har jag dock aldirg sett någon...fram tills inatt!

Kom glad i hågen hem efter grillfesten och låser upp min lilla dörr. Tar ett steg in...kollar på golvet och ser att en jäkla mus springer in under min säng....panik! Tänkte att jag måste ta mig till ett säkert ställe så jag knackade på hos min roomie Anna och fick sova där i natt, tack Annis!

Nu på morgonen ser jag att den lilla jäkeln som antagligen varit inlåst på mitt rum sen jag lämnade det fram till klockan 3 på natten har försökt att gnaga sig igenom min dörr...spån och skit överallt! Gaaah!

image181

Grillfest på plantis

 image169
Ännu en gång ger vi oss ut på äventyr i storstaden Falköping i västergötland. Underbart! Fest stod som vanligt på schemat och vi var en liten tapper skara. Kvällen till ära bar jag en klänning designad av fröken S.Lindberg! Den var lovely. Förfesten hade Toris varit duktig att fixa så vi tappade ungdomar hade någonstans att gå. Jag gillar djungelhuset och det var en massa mys där.

Nästan hela Nv3a var där + lite annat folk, gött att se. Sen drog det av till Plantis som bara var 100 meter bort, det är så vi vill ha det. Men på vägen dit hann man med massor. Jag och Jässie kissade med en igelkott, jag lekte lite på lekplatsen och fick dessutom upp mitt partyhumör så det var på topp.

Väl inne på plantis var det kanske lite tomt men som vanligt dröser folket in efter en tid och det är ju då man har som roligast. Åter en lyckad kväll med härligt folk! Kan det blir bättre?


Goodbye my lover

Då var det dags, sista träningen har ägt rum och nu blir det aldrig mer någon Think Pink träning. Tror inte riktigt att jag har fattat det än men det sjunker väl in så småning om. Kändes jäkligt laddat innan träningen, kändes som om man verkligen ville göra en bra sista träning, lite fart och goo i.

Jag vann mitt allra sista bagger krig med "the oldies" vilket var gött! Men träningen gick bra och vi avslutade den hela med lite små jobbigt "5 touch". Kändes ändå bra att sluta träningen med lite flås.


image158

THINK PINK!

Hajk

Igår var det hajk med idrott B ute i Kyrkekvarn. På schemat stod kanotpaddling och lite lekar. Egentligen var det ju tänkt att vi även skulle utmana naturen och sova över, men tyvärr bangade de flesta så det blev endast en kvällstur.
image155
Det var så himla gött att paddla även om jag har en äcklig molande smärta i axlarna idag. Sara och jag var grymma och tekniken satt perfekt! Vi tog hamn vid Adams sommarstuga (ojoj vilka överlevare) där det blev grill och mys. Vädret var underbart och även kvällen.

Efterl ek och sång fick vi paddla tillbaka och sedan kom vi med nöd och näppe hem i behåll efter en bilfärd med Herman! Haha. Hem kom vi i alla fall 22.30....jäklar vilken hajk!


I wonder where you are

image146
Ja då var det den sista onsdagen i skolan. Startade dagen med en religionslektion, den sista. Fick göra ett litet "komihågprov" som gick rätt hyffsat, men det är ju fruktansvärt hur snabbt man glömmer. Tom bjöd oss även på godis. Mumma!

Sen var det dags för en underbar och lång håla fram till idrotten som tillägnade tillsammans med Jässie. Vi gick hem till mig och bakade lite muffins. Vi hade tänkt att ha med dem på vår hajk imorgon. Men tyvärr brände vi dem stenhårt i ugnen, så vi får vara utan.

På fredag är det grillparty nere på plantis och man får en korv på köpet vid inträde. Ellen och jag har redan börjat planera hur vi ska få så många korvar som möjligt. Satsar stenhårt på tre stycken.

Förutom att det är äckligt nära student så är det rätt jobbigt just nu, finns inte så mycket att göra, bara att vänta ut dagarna. Alla andra har plugg och här sitter jag ensammen. Gaah! Längtar till fredag, längtar till party! Längtar till sommaren!

Sista av allt...

Som jag har berättat innan har volleybollhuset haft ett litet problem med möss. Igår kväll gick några killar ut på musjakt och hittade värsta musboet nere i 21:ans gångar. Totalt dödades 34 möss den kvällen. Nu kan jag sova nästan lungt om natten igen...skönt.

Andra saker som har hänt är att Issa Pissa har gått och blivit stor och tagit körkort. Ett stort grattis till henne! För övrigt kommer detta bli en toppenvecka. Party, hajk och tältning. Det kommer bli jobbigt att ha den sista träningen med think pink ever! Hur ska det gå? Sara och jag har lovat varandra att avsluta träningen med ett språl! Det ska vara det sista vi gör. Bestämt! Men om jag tänker efter så kommer det ju vara det sista av allt...sista skodagen, sista träningen, sista provet, sista tisdagen i skolan...jag allt.

Läskigt snabbt har tiden gått och nu om en drygt en vecka är det slut. Jag har till och med lärt mig studentsången utantill! Fy fan vad jag kommer sakna er brudar.


Chill

Idag på naturkunskapenimage145

Lars Theng = LT       Nv3a = NV

LT - Som ni vet så har vi prov på torsdag
NV - Mmm!
LT- Vill ni ha det provet?
NV - Neej!
LT - Nä, men då struntar vi i det

Och i och med denna lilla händelse har jag inga mer prov...
Jag älskar Lars Theng <3
Så nu ska jag bara ta och chilera!


Mamiday

Idag är det morsdag, trevligt. Dagen började att jag hade en sovande Siri i min soffa eftersom det blev så sent fick hon slagga där :P Vi hade kollat på ESC kvällen innan och var så klart besvikna.
image144
Men det bästa var att jag faktiskt fick träffa min mamma och pappa. De körde hela vägen upp till Falköping bara för att hälsa på mig och lämna klänningarna och lite flyttkartonger. SNällt! Konstigt nog var det jag som fick presenter av mamma. En mascara som jag önskat mig och ett fint nagellack. Tack!

Men för att fira mamma lite gick vi och åt på en kinaresturang. Efterrätt och hela baletten. Så himla gott, älskar friterad banan med glass och sirap.

Och inte bara att mamma och pappa var på besök...det har även varit kanonfint väder hela dagen. Försökte komma ikapp med brännan lite.

Party i Skövde

Eftersom vi snart bott här i tre år tyckte Sara och jag att det var en skam att vi aldrig varit och festat i Skövde. Men lucky us för det var torsdag vilket innebär RödTorsdag på Bogrens i skövde. Tror nog att det är typ världens smartaste affärsidé. Allt kostar 20 kr: inträde, garderob, cider, öl....you name it! Underbart och billigt.

Ellen hade varit schysst och dragit med oss två ensamma volleybollare på en förfest hos Emilie Wolf, mycket festligt och farmförallt kul med lite nytt folk. Sara och jag var glada nykterister, vi hade tänkt att satsa på baren istället.

Men allt som allt var det en riktigt rolig kväll med mycket dans! Sara var galen som vanligt och extra snygg i mittbena. Lovely! Till sisit men inte minst i bilen hem gjorde Ellen en naken fot-attack som vi sent ska glömma. Adios!


Besök

Idag när jag kom ut i köket hörde jag ett prasslande ljud...MUS tänkte jag och kollade på golvet. Fick lite smått panik eftersom jag inte såg någon mus men fortfarande hörde ljudet. Kollar upp i vår tak lampa som hänger i köket och får se att en liten söt blåmes och irrat sig in. Själkart skirker jag i alla fall! Tack vare Davids och Emmas räddningsaktion så fick vi ut den. Själv stod jag inne på toaletten, modig som jag är!

Oljepumpen

image121
Träningen idag gick piss. Är lite jobbigt just nu känner jag, många jobbiga beslut som ska fattas. Men som tur var fick man lite glädje spridning av fröken Hugg. Vet nog ingen som kan göra "ojlepumpen" bättre än oss...och Nej det är inte en sex-ställningen, även om det i många vinklar kan se ut som det. Vi kom även på den mest avancerade armhävnings positionen. Ojojoj säger jag bara. Och för att inte tala om alla de rump-övningar som kommer hjälpa oss att får de perfekta assssen i sommar. Ge mig russia-trosor nu!

Dagen i övrigt har varit bra, hade en rolig föreläsning om klamydia i skolan i dag av ingen mindre än Carl-Einar Heckner. Små skojsigt.

Punkis

Hatar att få punka!
Men något jag hatar mer är att jag inte kunde sova i natt för att jag fick för mig att där var aggresiva möss på mitt rum. Gaah! Hoppas att det går lite bättre i natt :)

Igår var jag, Ida och Sara nere på en snabb vesit nere i Skåne och Svedala. Det var mysigt, gillar Skåne. Efter träning med deras nya tränare kom pappa och hämtade oss och vi körde hem till lilla Ekonomigatan. Blev glad av att se Mami och Papi. Mamma hade gjort goda grillspätt. Mumma! Sne bar det åter igen upp till "underbara" Falköping.

Vill att värmen ska komma tillbaka nu, börjar nästan bli lite kallt igen!


Skräck

Det är så jäkla äckligt men det är sant...21:an har fått en mindre musinvation.
Igår klämde David en mus till döds mellan hans säng och nattduksbord, Igår såg Albin en mus i deras kök, i tisdags såg Lisa en mus på hennes hatthylla och nu för fem minuter sedan såg Ida och Sara en mus i trappuppgången. Fy Fan vad äckling. Om det ä rnågra djur jag är rädda för så är det älgar, möss och råttor.
Mår illa av bara tanken, och visst vissa säger att möss är söta och att de är 100 gånger räddare för dig än vad du är för dem....men det skitsnacket går jag inte på.

Ser jag en mus skriker jag, springer jag och förhoppningsvid överlever jag denna psykiska chock.
Kommer drömma om möss i natt. Kommer få för mig att de är inne på mitt rum.
Får nog köpa en musfälla

image120

Studentfest

Äntligen lite party party som hade tema student! Gött!
Kvällen började med en supermysig klassförfest hos Adam. Nv3a är ju bara för bra och om man tänker efter så har vi gått igenom rätt mycket tillsammans. Massa roliga minnen diskuterades. Underbart!

Sen drog vi ner till Falköpings hetaste inneställe Plantis. Det skulle vara karaoke och så fort jag kom in i parken hörde jag Fröken SKoog klara stämma eka. Det blev ju bara till att springa in så fort det bara gick. Synd bara att alla inte gick in...Siri var tog du vägen om jag får fråga! Kan ju inte precis säga att det var smockat...men folket som var där var riktigt härligt. Kan det bli bättre?

Precis när jag hade bestämt mig för att fatta micken och sjunga lite karaoke tar ju Empi och välter den stackars karaokemannens fina högtalare. Fy! Så adjöss med den planen. ( Bäst det kanske )

Efter en lång natt blev det så klart en pizza på Valentino. Standard.
Tack för en härlig kväll!

Trött?

Idag har vi lovdag, härligt! Många kanske även behöver det eftersom de utsatte sig för backahävets stora påfrestningar igår. Själv var man bara och tittade eftersom inte min klass ställde upp. Men det hela går ut på att så många som möjligt ifrån klassen ska dricka upp 48 öl tillsammans. Och det var rätt kul när det bara var typ 6 stycken som ställde upp i vissa klasser. Det tog sin lilla tid, men kul var det i alla fall!

Eftersom vi då har lovdag fick vi valfri träning, Ida och jag bestämde oss för att ta en lite jogging tur på morgonen. SKönt tänkte jag....då startar dagen tidigt och man kommer hinna med en massa. Efter 8 km kan jag ju säga att rumpan på både mig och Ida var i panik och krampade hela vägen upp i trapphuset. Det fick bli lite gumpmassage! Mys.

Sen somna jag på golvet, sen i soffan, sen i badet och tillslut i min säng. Snack om att jag är trött. Men nu måste jag allt ta och vakna....men inga mer joggingturer för min del!

Adios Amigos

Yeah!

Idag var dagen D. Dagen då jag och Siran skulle få reda på projektarbetes betyget.
Jan tyckte att vi hade varit duktiga och mycket flitiga! Och det har vi ju faktiskt varit, laborationerna har avlöst varandra! Vi har nästan varit fastvuxna i kemisalen ( tro det eller ej )
Så vi fick ett välförtjänt MVG, så jäkla härligt!
Bra jobbat Siri!
image49

Stockholm

Ja i helgen var det dags att styra kosan uppåt i landet och inta huvudstaden. Härligt!
Det började med en tågresa med Idahoe, som inte startade allt för bra. Min tågbiljett var för fel dag, så den gällde inte. Men efter lite snabba kontaker och en snäll konduktör löste det sig.
Det var en mysig och svettig resa upp, fy fanken. Men efter 3½ timmars resa insåg Ida och jag att det fanns gardiner som man kunde dra för vilket var  gjorde allt väldigt behagligt.
Hela helgen spenderades hos fröken Skoog. Mysigt värre! Tillslut blev vi de fem tappra som skulle umgås hela helgen: Cissi, Sara, Ida, Elli och jag förståss
På kvällen blev det grillad kyckling pomac och mängder av skratt. Underbart!
Och för första gången i mitt liv sov jag i en vattensäng, ljudet av klunkande vatten gjorde mig kissignödig!



Dag 2 blev det ett besök hos Sollentuna ute på Bosön. Kan ju bara säga att det var en väldigt stressig morgon med lite små olyckor, men det fixade sig. Vi kom fram och det var ju de som var meningen.
Efter en halvdag med volleyboll var det dags att åka hem igen, men självklart fastnade vi fem ungdomar i en äcklig bilkö. Lovely!
Kvällen spenderades sedan inne i Stockholm där Lurre och Albin joina. Jag tror jag är kär i gamla stan!



Dag 3 blev det istället besök hos Elverket. Gick även bra där och det var mycket trevligt. Nu kommer man bara till det svåra beslutet...vilken jäkla klubb ska man gå till? Ska provspela hos Svedala nästa helg också, så man har lte att tänka på. Men man ska nog komma under funn med det till slut.

Lite bilder för det intresserade!

Dave´s birthday

Idag var det Dave Behaves födelsedag och det firade med ett litet mysigt kalas i lägenheten under. Lovely
Hoppas att han blev glad för alla presenter! Vi var några töser som bakade en "davidtårta" mycket vacker, med krylligt hår och allt. Sen fick han två sköldpaddor av några andra, variationen var stor!

Sömn tack...


image48
Eftersom mina persienner har lagt av och vägrar hålla mitt rum mörkt vaknar jag varje morgon utav solens strålar. Underbart tänker ni, men det är inte så mysigt när man egentligen har sovmorgon till klockan 11.00. Då vill man bara sova ostört!

Därför har jag fått ta till drastiska åtgärder...tackar Ida för min nya sömnutstyrsel!

Idag hade vi en underbar utomhusträning med 89/90.
Träningen bestod av beach, solning och ett varv på slingan
UNDERBART
Ibland känns det som om sol och härligt sällskap är det bästa som finns! 

 

Klipp klipp

Ja idag besökte man sin första frisör här i FKP, lite halvt läskigt men det gick bra. Ska även göra min balfrisyr hos denna dam så det kändes bra att vara där en gång innan. Så nu är det ätligen igång, planerande om hur man ska se ut i håret då alltså. Känns så jäkla gött att få det tillfixat, första gången för mig! Kosta vad det kosta vill. SKa blir så kul.

Igår var första träningen på en hel vecka, kändes väldigt konstigt. Men kul var det. Sara ska nu satsa på en högerkarriär...eller hur!? Grymme!!!
Sen när vi skulle gå hem ifrån träningen var vädret sagolikt så vi gick i bara tajtsen...det är livet det.

Solsken

image46Vilken underbar dag! Solen skiner alltid i Malmö...

Dagen började att man åter igen testade student/bal-klänningen, asså det går ju inte bara att låta bli. Är kär i min studentklänning, men eftersom den är köpt på MQ får vi hoppas att inte allt för många dyker upp i den. Men har seriöst börjat fundera på att sluta biffa armarna fram tills studenten, man ser ju mer eller mindre ut som en vulgär man som tryckt ner sig i en klänning (hope not) Men vi får väl hoppas att bicepsen uppskattas av någon!

Dagen fortsattes med en runda i min älskade stad med Mami. Solen sken på hela gågatan och det var underbart. Införskaffade två par skor (går ju inte att låta bli)
man måste ju ha något att gå i. Det blev även en mysig fika. Är det vara jag men fy fan vaf dyrt det är på expresso house, är ju nästan krimenellt att betala 100 kr för fika för två!

Imorgon bär det av tíll FKP igen, mys :)

Malmö

Ja efter en härlig valborg var det äntligen dags att åka neråt i vårt underbara land...Malmö var slutdestinationen!

Såg ut att bli en riktigt vacker dag när jag tittade ut genom fönstret, på med sommarskor och vårjacka. Men eftersom jag har en härlig bild av att vädret skulle hålla i sig, i alla fall på den timmen jag bytte om och packade det sista ,så fick jag skylla mig själv när jag till slut skulle gå ner till stationen och Falköpings underbara monzunregn hade anlänt. Great! Blöt som en katt blev jag och det var en fröjd att sitta på tåget.

Men som alltid så blir det mer sol ju längre söderut man kommer och i Malmö sken solen. Lovely!

Jag hade bestämt date med min underbara randygirl och sommarjobbspolare Malin. Det blev middag, efterrätt, snacks och tonvis med snack. Hon är sig lik den där Malin...och det eviga ämnet för oss är så klart den gamla goda tiden på central. Love it! Sen fick Malin även sova över vilken var väldans mysigt.
Vi kollade på en film med namnet Gloverfield, intressant, men eftersom min bror inte är så bra på att bränna kunde vi inte se hela, kalas.

Ha det bra så länge önskar en nöjd Malmöit


Valborg

Igår var det valborg, den dagen som flest ungdomar däckar under granar enligt Marre K. Spännande!
Partysuget var på topp och vi var en liten tapper skara som gav oss ut för att möta kvällen. Crewet bestod av SnyggSara, SötSanna och Dave Behave. För en gångs skull var vi inte 10 volleybollare som attackerade en stackare som hade varit schysst och ordna förfest. (Även om Lajsen kom lite senare)

Förfesten var härligt med mycket härligt folk. Kul att träffa lite nya filurer, det var ju på tiden. Efter att ha knäknullat och skrikit efter Brittan i ett tag drog vi ner till Fkp hetaste inneställe nämligen Plantis. Namnet är klockrent!
Ellen jag och David var nog lite för snabba med att ta oss in, Sara kom in en timme senare den sega jäkeln och Sanna hon kom inte in alls.

Förutom att man knappt kunde röra sig och absolut inte fick plats med något knäknullande var kvällen kul. Jag hittade min Sara och massa annat roligt folk! Kvällen slutade oväntat med Ellen över en delad pizza med SÅS, va fan! Men som vi både kom överrens om så är det nog såsen som har gjort att vi slipper en bakisdag. Tack sås!
...och ingen däckande under en gran, vilken toppenkväll!

    

     

RSS 2.0