Ida 20 år

Igår var det dubbel födelsedag i Think Pink. Både Ida och Ellinor slog på stort och fyllde 20 år. Elli hade åkt till Linköping så jag och Falk stack till Huddinge för att fira Ida. Det var kul att träffa lite nya männsikor. Ellen var där, Camilla som jag inte sett sen talanglägret i Falköping sommarn 2003. Det var en väldigt trevlig folk mix.

Det bjöds på smörgårdstårta och kakor i massor. Mums. Jag tror minnsann att det var Bettan som hade varit i farten. Tack Ida för denna lilla sammankomsten. Sen drog vi in till Göta Källare i stan där det blev dans för hela slanten. Det var en trevligt kväll som slutade på nattbussen hem till Sollet igen.



Johanna var snygg i sin sex and the city knut



Madamer



Falk & Bergh



Till sist men inte mins födelsedagsbarnet Ida

Fredagsmys

Idag på jobbet blev det lite mysiga timmar med Sara i mejeriet. Mys...eller ska vi kalla det fredags mys? OLW reklamens härliga refräng har Sara gått runt och sjungit hela dagen. Nu sitter den som en plåga i mitt huvud. Tack Sara, hoppas du är nöjd.



Men nu är det riktigt fredagsmys med Johanna framför tv:n. All we do is mysa mys!

Vad skulle jag göra utan dig?






Johanna Falk är ett stort plus i mina anteckningar


Big Step

I helgen har det varit Big Step. Jag och Cissi var med och spelade. Min allra allra sista ungdomstävling i volleyboll. Det var jättekul att få avsluta med just Big Step. Varför det då? Jo för när jag började spela volleyboll i Svedala så minns jag att just det året hade de slutat åka till Big Step och Fanny berättade alltid hur coolt det var på Big Step. Hur kul det var. Så nu har även jag spelat Big step och det var kul. Det blev en seger och sedan en MVP utnämningen. Kul!

Jag tackar Lucas för att han undanhöll kepsen som jag fick ifrån alla andra MVP tills det var min tur, tack!



Eurovison


Åh min älskade Alexander vann och det tyckte jag var bra, bra och åter igen bra! Det blev en mysig kväll hemma hos Emily efter en lång dag som spelare/funktionär på Big Step. Vi skulle ju egentligen vara utklädda till olika schalger personligheter men det blev inte av. Skönt på ett sätt men ändå tråkigt. Dock fanns det vissa som ansträngt sig lite. På bilden syns Lucas och Albins masker som skulle föreställa maskerna i Malena Ermans nummer. Antar att Emma är designer, för så där snygg kan inte killar göra.


Mild och Falk

Imorgon blir det BIG STEP spel igen och det ska bli kul kul kul

Random

Har jobbat hela veckan men idag är jag äntligen ledig. Så skönt! Tog en lång sovmorgon till 10. Min lilla Johanna är sjuk så det blir en lugn dag idag. Ikväll blir det dock en samling inför Big Step då vi ska sätta upp nät och allt sånt som man aldirg gjort innan. Volley 2000 i repris. Men en rolig sak är att vi jag och Cissi ska vara med och spela. Det ska bli sjukt kul. Vår absolut sista ungdoms turnering någonsin. Hoppas att det går bra bra bra.

Falk & Bergh humor


Debaser

I lördags var det Dabaser som stod på schemat och det var kanonkul.

Det började med att jag, Falk och BL grillade här på töjnan. Emma hade tagit med en superstor köttbit som lika bra kunde ha varit Bertil. Tillsammans med lite sallad och svamp  var den i alla fall god. Sen kollade vi såklart på Robinson eftersom det är veckans happening. Till detta tog Falk och jag oerhört glammiga drinkar, emma fick ett glad vatten med en blinkande isbit som jag fått av Sanna för en herrans massa år sen.

Sen tog vi Emmas bil (aka den vita riddaren)  till Mörby där vi hade en miniförfest i bilen. Sen bar det av in till stan. Det blev Debaser den här gången och det var faktiskt jättetrevligt. Det blir definitivt en till runda dit.



Favorit i repris

Igår gjorde jag och Johanna en mycket välkommen comeback inom smörstekta mackor. Senast vi gjorde det var på gymnasiet för tre år sen. För er som inte vet vad det är så är vitt bröd stekt i så mycket smör så det bara dryper. Sen svamp på det. MUMMA!

.



ps. Johanna och jag har inte hälsomånad nu


Light

Vad tycks...mamma detta är för dig, eftersom du inte kommer få se hur det blir förrens i juni.




För er som undrar så är bilden till vänster före och bilden till höger nu.
Sommarljus med lite slingor.

Baka kaka

Ja vart har dagen egentligen tagit mig. Som vanligt när jag inte har något att göra blir jag sjukt sugen på att baka...kanske ligger den bara ett äckligt sötsug bakom dessa idéer. Men nu är jag igång igen. Sockerkakan står i ugnen (vad säger du om det holm :P) och snart ska jag göra kokostoppar. Måste bara säga att sockerkaka är sjukt underskattat.

Tänkte överraska Falk när hon kommer hem med lite fika. Hoppas hon inte har dator på jobbet så hon ser detta innan.

Never Think



Vilken underbar dag, idag, idag idag! Vaknade av att det är ett underbart vägarbete utanför mitt fönster, inte hel fel. Johanna var redan uppe och satt och åt frukost så jag joinade henne. Jag kan ju för tusan inte sova längre än 08.00 nu för tiden, arbetskada som Ica Maxi arbetare lätt får. Nu är klockan bara 08.45 och det känns som om jag har varit uppe i en evighet.

Det är min första lediga dag på jäkligt länge och det är så skönt. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den? Tänkte rensa lite i min garderob som är lite väl fullproppad för tillfället. Dessutom är det nog dags för en liten städning av rummet. Det blir lätt lite stökigt på mitt rum när jag jobbar mycket + att Johanna har varit hemma i Lund så jag har bott själv i fyra dagar. Töjnan har blivit lite av vad man kallar en ungkarlslya. Men det är inget fel med det, jag trivs bra...men jag ska göra det för Johannas skull.

Sen ikväll bli det ju hårfärgning och det ska bli lovely. Ska försöka få upp några bilder på det hela.


Jobbdag

Kom precis hem ifrån jobbet. Hade tre tokiga praktikanter hos mig idag som gjorde att dagen bara flög fram. Så nu är jag äntligen hemma och det bästa av allt är att jag fick ledigt ifrån mitt 3h pass imorgon. Så idag slipper jag gå och lägga mig 22:00 som annars är standard för mig nu för tiden.

Johanna kommer snart hem och sen ska vi åka till träningen. Jag hoppas att vi idag får reda på vem det är som ska träna nästa år, annars blir jag pisst.

ha det fint.

Snart

Snart är det verkligen varmt ute och det är dags att ta fram allt som har med sommar att göra. Om bara några dagar kanske jag och Johanna kan strosa runt i våra eleganta jesussandaler som vi inhandlade i mörkare tider. Äntligen.

Ännu ett super vårtecken är att björken utanför mitt rum har slagit ut så nu är hela mitt fönster bara ett stort bladverk. Det är vacker och behagligt. Jag behöver verkligen denna känslan av vår/sommar. Det har redan hunnits med två grillparty men mycket trevliga människor. Tyvärr har jag jobbat varje dag nu i en bra tid så jag har inte rigkit kunnat gå in för party 100%. Men det kommer väl tid till det med.

På onsdag ska jag och Cissi gå till frisören och göra oss blonda igen. Eller i alla fall lite ljusare. Det behövs också för att bättra på sommarkänslan.

.

Slumdog Millionaire

Igår kom Holmen på besök och då kollade vi på Slumdog Millionaire. Jäklar vilken bra film,  Se den! Så himla bra handling och en väldigt söt film. Den får fem av fem Bergh!



Jamal och Latika


Blandat

Förra helgen var det J-sm och det var kul i sig men jag orkar bara inte med att komma 2:a en gång till. Ska smälta ner min tre silver medaljer och göra en tallrik eller något. Gaah...slut, punkt, the end.

Över till något roligare
I måndags var det stor kubbkupp nere i Edsbergs parken. Det var väldigt mysigt och trevligt. Själva idén var Lurres och det var även han som investerade i kubbspelet var från första början. Det blev lite fel på planeringen när jag och Lurre slog oss ner med nyköpt fika och höga förväntningar.Men ingen dök upp på ett bra tag, och jag säger bara skyll er själv om Tom&Jerry kexen tog slut. Men till sist kom alla och då blev det lite mer ös.

Annat som är viktigt att notera är att jag och Lucas blev attackerade av en flock med måsar, medan vi väntade räddast var Lurre som gömde sig i en tunnel. 

RSS 2.0