Island in the stream

Idag är det fredag...äntligen!
Hade bara en lektion idag, lyxigt värre, men tur det för jag var så himla trött idag hade nog inte orkat mer!
Sen fram tills träningen blev det Donkey Kong med Dave och jag vill ju inte skryta men vi börjar bli rigkit grymma nu...82% är inte fy skam. Jag har blivit en DK tönt nu och min mamma tyckte att det var väldigt fjortis. Jag råkade  till och med säga fel vid mellis idag och bytte ut ett ord och sa istället DK-mynt. Kanske ska ta det som ett allvarligt tecken.

Ikväll blev en lugn hemmakväll med härlig Let's dance final med Elli och Emma! Tina is the shit!
Elli och jag hade köpt chibbe och glass, men det hann aldrig bli någon glass. Men bara chibbe passade mig bra!

Men egentligen så längtar jag ju tills imorgon, för då är det Paaaaaaaaaaaarty!
Är så himla taggad, jag och Elli hoppade precis runt och testade olika outfitts. Det måste ju kännas helt rätt annars går det ju inte. Äntligen hitta jag min. Kul att man kan bli glad för något sånt litet.

image12

Mingel

Äntligen...nu börjar planeringen! Party party!
Jag och Sara gick till Skoog för att planera lite. Men kom vi egentligen fram till någonting?
I alla fall så fick jag skåda en hamster med självmordstankar. Fakir trillade ner genom en springa på Cissi skirvbord och föll hela långa vägen ner till marken...vad i jämförelse skulle vara minst fyra våningar. Men tack Gud för han överlevde! ( Asså förlåt Cissi om du blir ledsen att jag kallar honom Fakir, om du vill så kan jag ju säga Salem)

Idag på träningen fick vi reda på att ett Norsk lag gäran vill komma hit och möta oss som träning inför deras slutspel. Så himla kul att de hört talas om oss och att de vill möta just oss! Roligt roligt. Vi ska allt se till att ge dem en match.

För den som har undkommit faktan att det igår var våffeldagen, så vill jag bara säga shame on you! Elli hade varit duktig och gjort smet och allt så det vara bara att börja "våffla" för glatta livet. Våfflor är jäkligt underskattat och borde egentligen ätas minst en gång i veckan, enligt mig i alla fall!

Igår var även den dagen då Saras språkproblem fortsatte. Vart ska det här sluta?
Fajk och Förbereddd...Sara skärpning!



Slutet på något vackert

Då var dagen kommit, dagen så RIG Falköping innehållande 89:or spelade sin allra sista seriematch någonsin tillsammans. Känns så himla tomt på något sätt. Aldrig mer! Vad ska man nu göra varje helg ( Sara och iof svar på den frågan) Men ändå, känns som om någon kommer att fattas. Ska man nu bara vara ledig på helgerna...som en normal tonåring? Konstigt!

Men tillbaka till matchen som vi faktiskt spelade idag och som vi faktiskt spelade jäkligt bra! Känns skönt att ändå få avsluta någerlunda bra och känna att man verkligen har gett allt! För mig gick matchen kanon och jag gjorde 4 serve ess...och om man tänker att jag har gjort två under hela säsongen så är ju det rätt amazing. Men det var Elverket som gick segrande ur denna kvartsfinal till slut med 3-1 i matcher.
Jag som verkligen hade sett fram emot att få åka buss i ytterligare 10 timmar upp och ner ifån den kunglig huvudstaden. Typiskt. Ja då lämnar vi över till 90:orna nästa år.

Men vi har ju fortfarande mycket kvar att göra vi 89...man kan ju säga att det är början på slutet. Nu jäklar!

Tack för en underbar säsong brudar!

image8

Donkey Kong

Ja, då var det åter en dag med träning och underbar volleyboll! Imorgon är det den 4:e kvartsfinalen mellan RIG och Elverket. Ska bli mycket spännande. För er som inte har koll 16.00 i Frejahallen.

Dagen i övrigt har bestått av en jäkla massa Donkey Kong spelande på Davids Nintendo.
Hämtade Dave nere vid tåget idag eftersom den jäkla lyckosten har fått ha ett "riktigt" påsklov och har varit hemma i Södertälje. Gaah! Sen lagade vi mat.....och sen Donkey Kong! Oyeah!
Vi var ju totalt över grymma idag och klarade alla banorna och till och med sista bossen ( kanske lite mer Davids förtjänst) Sen blev det pizza och sen ännu mer Donkey Kong, vi måste ju höja vårt procenttal lite!

Sen som en ängel ifrån himlen kom min underbara Sara in : ) Den lille tönten kunde inte vänta längre tills att få komma till Falköping så hon hade tagit ett tåg en dag tidigare...gissa om jag blev förvånad. Sara har ju varit i London över lovet och hade den där lilla extra glimten av kontinental erfarenhet i blicken. Hon hade dess utom klippt sig supersnyggt och var solbrun och fin!
image7
Kvällen fortsattes med den underbara filmen Den Nakna Pistolen III med Dave. Sen gick jag upp till Sara för att kolla på alla hennes skor som hon köpt i London, Sara hade sparat på pengarna och bara köpt 7 par. Det är för jäkligt Sara! Men hon hade varit så himla gullig och köpt en present till mig, väldens finaste lilla väska ( som btw. är helt perfekt för party ) Tack blev jätteglad. Har saknat dig Gumman!




Rise up


Ja för er som är insatta så vet ni att vi förlorade kvartsfinal nr 3 igår. Kändes lite som om vi hade tappat kämparglöden som vi annars är så bortskämda med. Men vi ska fanken ta dem på måndag.
Bussresan hem igår var ett helsike, bahh, fast jag ändå typ sov halva vägen. kom i alla fall hem 00.30. Tog mig en välförtjänt sovmorgon.

Jag fattar inte riktigt vad mitt problem har varit den här veckan, mina drömmar har varit helt scary. I tisdags drömde jag att jag inte fick gå till frisören på balen och att jag inte hann göra något med mitt hår även om min vän Kajsa försökte hjälpa mig. I onsdags drömde jag att alla vi 89 tjejer skulle testa våra balklänningar men att Dave Behave sen gick runt och sa till alla hur extremt fula deras klänningar var. Och eftersom jag ska gå med David var han extra sur på mig för att min klänning var så ful. Sne i torsdags drömde jag att Sara Pee hade tryckt i sig i min klänning, sen vägrade hon sig att ta av den!!! Bitch Pee!!!
Är det bara jag som börjar få aningar om att balen kommer gå rätt åt pipsvängen!?!

Men det är ju inte bara det, inatt drömde jag att min kompis Helena gifte sig med Simp the Pimp. Vilken jäkla par.
Sen var man ju även hemma hos Helena som hade byggt om huset till typ ett jäkla slott. Jag var även och besökte min gamla skola och min musiklärare. Jag hann också med att simma med Siri och några 89 killar i en bassäng.

Ibalnd kan man ju undra var man får alla drömmar ifrån, just eftersom alla min adrömmar är helt knäppa!
Innebär det att jag också är knäpp...tror fanken det!
Men om jag ska vara ärlig, har jag ju faktiskt hört ännu värre drömmar av mina kära vänner. Ida drömmer ju om att få göra styrketesterna naken...pervo!

Idag blir det i alla fall chill. Min första helt LEDIGA dag på påsklovet. Imorgon är det träning igen.


image5
16.25 Man kan ju lungt säga att den här lediga dagen som jag skulle ha tog en snabb vändning till en mycket intressant dag. Jag, Sara, Anna och Elin blev utbjudna till att fira påskafton hos Leo och Elisabeth. ELisabeth är Sara och Annas lärare och jag vet inte riktig hur jag och Elin överhuvudtaget kom med. Det var en väldigt intressant påskmiddag, men även väldigt rolig. Eftersom hälften vid bordet var Spaniorer eller Cubaner så har jag fått min beskärda del av spanska så det räcker och bli över för idag : )


Skövde

Efter gårdagens bragd i ryggen var det så himla skönt att bara slå sig till ro och sova lite. Men eftersom man hade en snarkande mamma på rummet var det lättare sagt än gjort! Och inte nog med det så vaknade mina underbara föräldrar klockan 07.00...vem i hele friden går upp frivilligt då?

Klockan 08.45 var det dags för fröken Bergh att göra entré denna torsdag. Trött som bara den pallrade man sig upp för att möta dagen.
image2
Eftersom mina underbara päron var så snälla och körde mig, Elli och Ida till Skövde så slapp vi snåljåpar betala den hemska tågbiljetten på 41kr. Jackpot!

Dagen spenderades genom att gå in och ut i provrum, spana folk, äta gott och shoppa ännu mer kläder till sin redan fyllda garderob. Kanske dags att sortera ut lite. 

Vi kom hem på eftermiddagen och gjorde oss redo för träning, för det är ju just träning som vårt
lilla påsklov består av. Underbart :D Imorgon är det match igen och då jäklar åker Elverket på en propp  igen.                                                                                                          
                                                                                                                             
Nu blir det till att göra mat med Elli, Anna och Ida. Tack mamma för att du lämnade lite mat som vi kunde äta. Det är ju inte varja dag som man äter "riktig mat". Sen ikväll blir det filmmys :) Yummie mummie!

Sen skulle jag bara vilja tipsa på världens bästa blandning som består av torkad lök och jordnätter
Är för fankne som godis!


Oyeah!

Tro det eller ej, men det här är dagen då RIG-FALKÖPING vann sin första kvartsfinalmatch någonsin.
Vi är historia brudar!
Och det var ju inte emot vilket lag som helst utan emot självaste Elverket (tabell tvåan)

Jag skulle vilja bara säga några väl valda ord till mitt underbara RIG-lag.
Ni är fanken de bästa, det är så jäkla kul att va på plan med er och det är skönt
att vi får spela ännu en match på hemma plan!!!

Det är inte ofta man spelar sådana matcher! Det bara spritter i kroppen i mig. Underbart!

Men något av det bästa var ju att mamma och pappa var här idag och fick se matchen, de sa att det var värt att åka 40 mil för att få se oss! Tack för att ni kom!

Imorgon bär det av till Skövde med Mamma, Pappa, Elli och Ida. Shopping!!!


Allt har en början

Ännu en morgon här i Falköping. Det är Mars och det är snö. Tänkte varför inte starta en blogg, så man kan dokumentera lite av den här underbara tiden innan studenten.
Finns ju så mycket man vill minnas!

T ex: att vi igår på träningen hade exotic-tema, bara för att vi alltid måste springa omkring i våra härligt RIG Falköping tröjor. Såklart tog Karin det över spetsen och attackerade med lila tajts och chockrosa slickad tröja. Som fin knorr på det hela avslutade hon med ett par randiga porriga knästrumpor. Sexi mama!

Cissi och jag gick till bollförådet och hämtar det vanliga och ser då att en kvinnlig reporter utrustad med kamera komma instormande
C: -" hon ska säkert intervjua Falköpings ungdomslag för att de vann kvalet"
Men ack så fel vi hade. 2 minuter efter det kommer den förvirrade reportern in i vår hall och frågar efter, guess who, just det...KARIN.

Mm mumma hoppas attdet blev några härliga helbilds foton.  

22.49
Singstar, vad är det egentligen för nöje att sitta och skrika halsarna hesa till låtar som man aldirg hört? Kanske kan det vara att mitt team kickade ass!? Tror faktiskt det

Tack för en trevligt kväll med lite härlig lagstämmning inför matchen imorgon!
Time to get mean!!!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0