Laddad

Ja just nu känns det som om jag bara går och laddar och väntar på allt. Saker som ska hända ikväll (sex & the city med Malin), om några dagar (England) och om några månader (Sollentuna). Allt ska bli så himla kul. Men vi tar en sak i taget, man måste ju faktiskt leva i nuet.

Idag blev det uppstigning till Mammas ljuva stämma, sen stack vi till gymmet. Gött att vara där lite tidigare så man slipper alla biffar som står och speglar sina slappa muskler i spegeln. Idag var det styrkepass B som gällde, var helt okej och faktiskt inte allt för jobbigt. Det bästa var att det blev lite bastning efteråt. Lovely! Imorgon blir det power/hopp igen.

Men som jag redan skrivit är det äntligen Sex & The City filmen som ska ses ikväll. Har väldigt stor förväntningar, tack vare att Sara säger att den är SÅ bra. Malin ska hämta mig 20.30 så jag ska nog gå och göra mig klar för kvällens lilla äventyr. Adios Amigos

00.17
Då var man tillbaka. Vad tyckte jag om filmen då? Jag kan ju inte mer än att säga att fy fan vad bra den var. Sara hade helt rätt (tur för henne så att säga) 5 av 5 toasters! Kanonkul! Känns som om de tar upp allt inom relationer och det är något som berör alla. För alla har ju varit med om något. Sara har lovat mig att köpa Dvd:n...(eller)...så vi kan kolla på den anytime. Vill även tacka min chafför och biofriend Malin för en underbar kväll och lycka tilli köket imorgon <3

Sammanfattning

Åhhh vad gött, det är torsdag och min långa arbetsveka är slut. Har slitit som ett djur och jag är trött. Jag har varit duktig och gymmat och hållt igång även om jag har jobbat och nu har jag äntligen fått mitt sommarschema ifrån Sollentuna. Igår blev det konditionsträning och idag blev det hopp/power. Underbart.

Nu börjar det dra ihop sig till England och det ska bli så himla roligt. Har äntligen börjat få lite information så nu har jag lite mer koll. Vi ska träna två ggr om dagen, men bara en om det blir match. Ska ha två offeciella landskamper, lovley. Lilla Elin ska ju också med så vi ska ha sällskap till Kastrup :)

Imorgon blir det då min första slappedag denna veckan. Ska börja att gymma på morgonen med Mami, sen blir det att åka in till stan och mysa. På kvällen ska jag äntligen, äntligen, äntligen se Sex & the City filmen och jag ska inte se det med vem som helt utan med Malin :D Malin jobbar ju också på mitt jobb...vi är värda lite bio!

Hard Work Work


Gaaaah, sommarjobbet har börjat och jag hinner verkligen inte med. Har ju gått och blivit mattant och det är faktiskt riktigt roligt, men klurigt. Har haft en himla tur att jobba med Malin nu i två dagar i rad. Men imorgon blir det ingen Malin, vad ska jag ta mig till?

Det har varit två jobbiga dagar tillsammans 16½ timmars jobb. Har lagat mat, diskat, borstat och torkat. Allt möjligt, stressigt är det också. Men som sagt så är det faktiskt väldigt kul och personalen är ju underbar. Dessutom passar lite kosing pefekt i Fröken Berghs ficka.

Imorgon ska Mami och jag till Mobila och Jyska lite, alltid trevligt. Mami hade desstuom varit snäll och käpt den klännigen som jag hade tittat på i veckan. Vilken fin överraskining. Har även fortsatt med min övningskörning med Pappa, det går frammåt i alla fall :)

Nej kanske dags att tänka på bingen eftersom jag börjar 7.00 imorgon jippie!

Längtar till England!
Adios

(Kollade lite bilder idag och så här såg man ut för tre år sen. Ettan var rolig och jag saknar FKP.)

Midsommar

Igår var det midsommar, mysigt värre. Började med att man kom hem till en Fanny som redan var i full gång med att baka ännu en tårta till efterrätten. Hon är då alldeles enaståede denna madame! Gustav var också där och efter att Hanna joinat bar det av till Löven. Det blev direkt ett massa skrubbande och kokande av potatisar.

Folk trillade in och det blev en väldigt trevlig kväll. Kul att träffa folk som man inte sett på evigheter. Det är väl egentligen det som är de bästa med att komma ner till Skåne igen, + familjen såklart :D Middagen kanske inte blev så uppskattat eller i alla fall inte så uppäten som jag och Fancy hade velat men efterrätten gick åt som smör. Lovely. Fanny&Gustavs vitchokladkladdkaka var nog den godaste jag smakat på ett bra tag. Det var en rolig kväll som slutade med PappaTaxi hem till Limhamn igen, gött!

Men någonstans långt där inne fanns det ju fler personer som jag egentligen också hade velat fira mitt midsommar med. Åh vad jag saknar mina FKP boys/girl, lite think pink hade inte heller suttit fel. Pratade lite med Idahoe idag så då blev man lite gladare igen <3 Saknar er!

   Jag Dave och Calle

Imorgon börjar mitt sommarjobb, ska faktiskt bli riktigt kul. Ska jobba i ett storkök som gör mat till äldrevården. Det bästa är att jag ska få jobba med min underbara Malin :D Hon ska vara min handledare imorgon och lära mig allt hon kan. Nu är det dags för Lovisa Bergh att tjäna lite pengar...det är väl på tiden? Dock ska jag jobba mellan 9-18, lär ju vara helt slutkörd efter det passet. Gaah. Adios Amigos!

Kreaktivitetsdag


Ojoj vilken dag. Känns som om jag har ahft fingrarna jobbande hela dagen...eller jag i alla fall från klockan 18.00 tills nu 23.17. Åkte in till stan idag med Mami och strosade i affärerna lite. Hittade äntligen den där blusen som jag velat ha i ett antal månader nu. Nu var det bara den höga kjolen som saknades. Men eftersom ingen hög kjol någosin kommer passa Fröken Bergh bestämde hon sig, efter lite inspiration på Toras blogg, att sy en kjol själv.

Mami visade mig Malmös gömde tygaffärer. Hittade ett superfint sommrigt tyg som bara skrek att det ville bli tillen kjol. Det blev en väldigt enkel design, men man kan ju inte bli SaraRöd direkt. Men man kan ju alltid hoppas att man avancerar under sommaren. Vem vet var det här kan sluta

Kreaktiviteten fortsatte med att rama in och fixa lite med ett par väldigt fina målningar som jag fått i studentpresent. Får mig att tänka lite projekt runway och lite skiss för design, roliga och lite annorlunda. Det ska lätt få hänga på mina väggar
uppe i Stockholm.

Tillsist blev det lite fix med studnetkort och liknande. Den där studenten kommer alltid tillbaka på ett eller annat sätt, underbart! Imorgon är det midsommar, då kanske man även får användning för sin nya kreaktion.



I ära till min vän sararöd tar jag dessa posebilder. <3

FancyFanny


Gårdagen var en mycket bra dag. Vaknade vid 10.00, love it! Så himla skönt att slippa gå upp tidigt. Sen bar det av till Svedala till lilla Plutten Fanny som väntade.

Det blev en lite sväng ner om Ica för att köpa midsommar mat till 15 personer. Det var minnsann inte det lättaste att veta hur många kötbullar 11 pojkar och 4 tjejer ska trycka i sig. Men vi fick nog rätt på det till slut, hoppas vi i alla fall.

Det är alltid mysigt att spatsera ner för svedalagågata, det är ju inte allt för ofta man gör det nu för tiden. Speciellt när man har finfint sällskap. När vi väl kom hem efter "shoppingen" blev det lite fika. Jag älskar att fika hos Karlssons, en viss stämning på det.

Sen kom vi till dagens huvuduppgift. Vi skulle ha en liten mysigt Disneystund som bara vi kan ha det. Blev en rocky Ringaren in Notredame och sen en klassiker med Lejonkungen. Underbart, alla fina minnen kom tillbaka. Men vi måste heltklart ta Hercules en annan dag, det är ju den som är the topnoch så att säga.

Ännu lite senare blev det träning i Svedala. Kan ju säga att det var ett tag sen som man hade bollträning. Men det var väl behövligt.

Stabilt



STABILT!

Sheffield 29

Då var det dags för lite blogg igen. Har hänt en hel del den sista tiden som jag inte riktigt har skrivit om.  På självaste studentdagen berättade Kalle att jag om jag kunde lov fick följa med damlandslaget till England i sommar. Men eftersom jag inte visste hur det skulle bli med mitt sommarjobb var jag inte säker på om det skulle gå. Men nu är det klart. Fröken Bergh kommer den 29/6 åka till Sheffield och blir borta i en hel vecka. Underbart! Ska bli så himla roligt, bara att jag inte har ju tränat boll sen innan studenten. Men imorgon blir det ett bollpass med Svedala och tur är väl det.

Idag var mamma och jag på gymmet igen. Känner ju att jag måste komma iform nu efter en liten svacka i min fysik. Efter det blev det lite älskat Ikea, denna affär som gör att det kliar i fingrarna på en. Lovely! Sen hem igen och äta lilla goda pannkakor.

Sen till kvällen höjdpunkt...efter tre dagars träning...skulle jag hitta dragläget? Och för att göra min pappa riktigt stolt fann jag dragläget både mjuk och fint många gånger (dessutom inga motorstopp) Känns som om jag börjar få kläm på det hela. Men ack så är ändå körkortet så långt borta.

Dragläge?


Idag var dagen då Lovisa Bergh satte sig i vänstersätet fram i en bil...förarsätet för er som inte förstår. Ja, jag vet att ni tänker att det är väl ändå väldigt sent att inte ha börjat övningsköra vid den underbara åldern 19. Men jag har rent ut sagt haft bättre saker för mig.

Jag kan ju bara säga att det inte är så lätt som det ser ut. För genast en större respekt för mina vänner som tog körkort för lääääänge sen (tom dig Sara) Grattis till er. För att hitta dragläge, frikoppla och växla var inte det lättaste. Men ge mig en gång till så kommer jag vara kung på det. Körkort here I come!

Adios Amigo
Vet iof. inte om tjejen till höger kan hitta dragläget...men det är i alla fall drag i henne, och det är det som räknas för mig!

Sweet

Äntligen, äntligen, äntligen har jag kommit igång med gymmet igen. Känns så jäkla gött att göra lite djupa knäböj och frivända lite, det var ju ett tag sen. Dock hade min enorma muskelkapacitet minskat, typiskt. Men det kändes i alla fall skönt att komma igång igen.

Idag har jag suttit mestadels av tiden på en teorilektion. Jaså hon ska snart ta körkort tänker ni, men ack så fel ni har. Självaste lektionen var bara för att jag ska få ett intyg att får börja övingsköra. Great. Men nu är jag i alla fall igång och det är ju bra. Har ju faktiskt viktigare saker för mig!Fina Stina!

Dagens bästa blev att det äntligen är bestämt att Fina Stina ska komma ner till mig i sommar. Fy tusan vad kul vi ska ha :) 5 av 5 toaster på den.

RandyGirls Student


Ja då har man varit hemma i 4 långa dagar. Någonstans långt inne så tänker jag bara åh vad gött att få komma tillbaka till Wetterlin och Falköping och träffa alla igen. Men sen slår det  mig, aldrig mer. Visst låter det tragiskt och tragiskt är precis vad det är. Men som tur är finns det underbara människor här nere i Skåne också. När jag tänker efter så har jag ju faktiskt saknat dem så in i tusan med, men det är bara att man inte ser det man har här och nu.

Men som tur vad så kastade man det förflutna bakom sig i ett litet tag och drog in till Centralen där man skulle träffa Fanny som man inte sett på en evighet. Blev en rikgit mysig dag med lite hrälit småshopping och en sminkkurs som hette duga. Dessutom fick FanzyFanny och jag beskåda årets gräsligaste bukett. Kommer aldrig mer våga lite på floristers kunskaper. Kul att träffa dig tösen!

Buketten i sig skulle man ge RandyGirl / MollePekt / Malin i studentpresent eftersom hennes skola nu äntligen har tagit förnuftet till fånga och släpper ut sina studenten som har fått vänta en hel vecka extra. Det var mycket glädje och man fick tillbaka den där pirrande känslan i magen som man hade på själva dagen D. Underbart! Det var lite extra roligt för man träffade lite annat hräligt svedalafolk som man inte sett på flera år :)

Sen bar det av till Marieholmsgården för lite studentmottagning. Jag blir ju typ kär i Malins alla simmarkompisar, underbart roliga männsikor. Man kände sig så välkommen även om jag egentligen inte känner dem alls. Hoppas att ni hade kul på Magasinet sen.

Bilfärden hem blev återigen en mycket intressant diskussion med Papi min. Man lär ju sig alltid nya visdomsord.
"Vi är alla en del av det oförklarliga" -P.J


KillBill

Idag har varit en rätt chill dag. Har fortsatt att packa upp mina lådor som aldrig tar slut. Hur mycker saker har jag egentligen. Jag som tyckte att jag hade varit duktig och slängt allt som min nostalgi egentligen skulle sätta stopp för. Ändå drar jag fram vykort och papper som jag aldrig kommer ha användning av. Hmm?

Dagen slutade i alla fall att man tog 141 till Svedala, världens mittpunkt. Benen tog mig till palats Lövgrens. Det tar alltid sin lilla tid att hitta dit, men ändå lyckas jag alltid ta mig igenom sockerbrukets kluriga vägar. Niclas och jag hade en seriös kväll med undarabara Kill Bill I & II. Lovely. Sen lite chips och saltapinnar på det.

När det väl var dags att styra kosan emot Malmö igen träffade man tre roliga figurer som man inte sett på en eveighet på stationen. Simon, Sebbe & Falamannen gör mig alltid lika glad. Bra slut på en bra kväll. Adios




Ni är redan saknade bitches

Jobbintroduktion

Idag var det dags att bekanta sig lite med sitt sommarjobb som man ska göra nu i sommar. För er som inte vet ska jag bli en hederlig mattant och jobba i en matbespisning. Underbart! Har bara bra erfarenheter av mattanter! Men arbetskamraterna verkar vara goa och glada och det kändes gött. Kom på att det var jäkligt länge sen man hörde skånska så som bara riktiga skånigar kan prata den...lovely!

Pratade med min lilla Motherfuck Sara idag över telefon och hon sa att jag redan hade börjat få mer dialaket...det tar sig!

Dagen D

Hemma i Malmö igen. Igår var en jobbig dag. Förstod aldrig att ni kunde få mig att gråta så mycket. Kommer sakna er så jäkla mycket. Ni är redan saknade!

Bal

Vad vore en bal på slottet? ... om inte alldeles, alldeles underbar!

SLC <3





Mer bilder kommer!



12 år över


För jag har äntligen tagit studenten...fy fan vad jag är bra!

Vilken underbar dag det var, kommer nog aldrig glömma den 5 juni 2008. Jäklar vilket röj det var, underbart! Känns som om nu när det är över så vill man bara ha mer. Mer fester mer falköping mer av allt (utom skola) var verkligen det här allt? Men som man säger underbart är kort! Fy fan avd underbart det var dock.

Men det har verkligen levt upp till alla förväntningar jag haft, studenten is the shit! Men bäst av allt var nog att man fick dela denna dagen med alla underbara männsikor som man nu har levt med i tre år. NI är fantastiska. Bilden får tala för att jag bara var så jäkla glad den här dagen, smilet var på hela dagen även om det inte var vackert...gick ju bara inte att dra ner smilbanden!

Eftermiddagen blev uppe på Bredablick med alla underbara volleybollare. God mat och härliga männsikor, kan det bli bättre? Cissis tal gjorde att jag grät som ett barn inför alla också...tack för den du! Men ädnå på något sätt kände jag att allt inte släpptes fram...det hela är nog lite väl för overkligt för at tjag verkligen ska förstå än så länge. Men den chocken den dagen!

Vi gav vår tränare Kalle ett fint litet träd som han skulle plantera i sin trädgård. Varje år skulle det blomma rosa blommor och då skulle han lite långsökt tänka på oss. Vår andra tränare Marre K fick en liten egen designad kokbok som skulle utöka hans enormt kunniga kökskunskaper.


Kvällen blev ett väldans party utan dess like. Tack allihopa för de tre åren vi har delat. För alla minnen som jag har och för alla underbara vänner jag har fått. Vilket gäng vilket toppen gäng! <3


Studentmiddag

Det var bara att släpa sig upp ur sängen och gå på mösspåtagning och studentmiddag idag. Dessutom fick jag panik för vi hade inte köpt något till våra mentorer...Förken Bergh tog en snabbis ner till blomsteraffären. Sen när man kom fram till skolan hade Rebecka fixat presentkort. Så det blev dubbelt upp för våra mentorer. Grattis till dem.

För övrigt var den en trevlig dag. Mösspåtagningen var maffig och det kändes verkligen speciellt när man satte på den på huvudet. lovely!


TogaParty

Eftersom bloggen har varit ur funktion sen förra tisdagen så kommer lite uppdateringar...hmm och vad är det som kan ha hänt? Inte vet jag....kanske bara att man för fan tagit studenten. Men vi tar det ifrån där vi slutade.

Jo förra tisdagen då. Dagen gick åt lite mysiga studentfikor.Yummie. Men det roliga den dagen var ju egentligen på kvällen...det var dags för det efterlängtade togapartyt. Hade tänkt och planerat hur man skulle få det jäkla lakanet att hållas uppe en hel kväll med dans och party. Den slutliga lösningen blev att man fick sy in sig men hjälp av lite handarbete och nål&tråd. Wunderbart!

Förfesten var hos Rebecka. Tror aldrig att jag gillat min klass mer än denna kväll fan vad goa ni är. Blev sorligt när man kom att tänka på att det snart skulle ta slut bara. Bäst för kvällen var Rebecka papparatziPappa Jan som fotades oss i smyg både från balkongen och ifrån buskarna, fast det var nog David som uppskattade det mest :P

Sen drog det återigen ner till plantis där man nu förtiden är stammis. Där mötte man då upp lite mysigt folk. Var en jäkla rolig kväll med många känslor och mycket kul.

Lisa och Calle påväg till förfestLajsen & Jagvi hittade inte till förfesten så vi vilade lite och tänkte ordentligtchips?Jag & LajsenJässie & StinisBusCalle :)Fredrik posar liteDaveBeahve och värden för kvällenOski äter kycklingDave Becka och MimmeJag hade ju ingen krans med mig så lisa gjorde en til mig. YeahSå fucking cute <3Vad calle gör med sina händer vill vi nog inte rigkit veta :SEmma & SandraJag Dave och CalleStinins & Sara


Avslutningsfika

Vaknade upp och kände att hela dagen skulle vara fullspäckad med saker att göra. Den började med att vi tog oss hem till vår mentor Pia där hon bjöd på fika. Det blev lite blåbärspaj och rabarberpaj, yummie. Fick en sån himla sommarkänsla så det bara spratt i benen.



Men jag, Lisa och Emma kunde tyvärr inte stanna så länge för vi var tvungna att ta oss ut till vägen där Marre K skulle hämta oss. Punkt nummer 2 på dagordningen var en middag ute hos vår tränare Kalle. Det blev en god pastasallad och lite glass på det till efterrätt.



Måste ju konstatera att Kalle placering av sitt hus gör att han blir lite halvbonne. Men det var ett väldigt fint hus får jag säga. Lovely! Sen var det dags att åka tillbaka till Falköping. SKoogan och jag droppade av på Ö&B (vår nya favorit affär) där vi åter igen shoppade loss på student prylar. Men blir ju helt lyrisk! Jag bara längtar tills jag får börja hänga alla saker på alla, hoppas bara att man får någonting själv. Hade ju varit förarjligt att stå där med sitt lilla förkläde och itne få någonting. Attan!

Ikväll är det toga och jag är taggad till tusen!

Fika & Tagg

Efter att ha byggt och byggt på förmiddagen blev det lite press på gården en stund. Lovely. Tog även en liten sväng ner på stan och gjorde som mymoon.blogg.se säger lite hemliga inköp. Efter det var det att bege sig till Frejahallen där lite fika med volleybolltjejerna väntade. Kakor i massor vilket verkligen passade mitt oändliga hål till mage. Mumsfillibabba!



Sen när man kom hem blev det design allá Skoog/Bergh till togan
TAGGAD?

image202

Byggarna i NV

image190
Min lilla klass Nv3a, vi är så duktiga på att planera och ha oss. Idag var det möte nere på stadsteaterns pakering för att fixa med vår kortegevagn som skulle bli lite vacker. Det var en liten men tapper skara som kom, var fan resten av klassen var kan man ju fråga sig. Alla var väldigt duktiga och fint blev det. Jag kan ju dock inte riktigt berätta vad vi ska göra men lite bilder kan ju kanske kan ge er en liten hint!

Reslutatet blev i alla fall superbra och vi blev alla väldigt nöjda!




Ållecamp

Ja helgen har ju bara varit alldeles alldeles underbar, vilket väder vi har haft. Man har ju kännt sig utmattad efter bara en timme i solen. Stekt och bränd, härligt!

Jag och Fröken SkoogH tänkte vara lite duktiga och vara lite förberedda inför studenten. Vi stack till Ö&B och packade på oss allt mellan himmel och jord för att få ihop till lite som man kan hänga runt halsen på folk på studentdagen. Vi cyklade även till Pa:s och shell där vi tog en glass, mums! Vädret bestod av stårlande solsken. Sen spenderade vi 3 timmar tillsammans inlåsta på mitt rum. Det blev mycket skrivande, klippande och tänkande. Men vill ju gärna ge alla något personligt. Men vi kom fram till att det inte rikgit funkar! Men tillslut blev vi i alla fall nöjda och gav upp...Bra Jobbat...Mjaau!

På kvällen var det dags för lite mer student angelägenheter nämligen Ållecamp. Hela saken går ut på att alla treor ska chilla och tälta på skolans tomt, mysigt. Vi hade inget tält men dock ett glatt humör. Stina joinade oss volleybollare ( Sara, Elli, Lisa ) upp till skolan. Det hade redan börjat så smått. Blev lite korvgrillning och lite tjuvbad. Alltid lika trevligt.


RSS 2.0