Think pink

image37

Nu är det bara 5 veckor kvar


Partymode

Hade bara en lektion idag, så himla härligt. Men tyvärr var inte vädret exakt lika härligt. Vaknade i morse och kollade ut, solen sken och toppen tänkte jag. Men efter att ävl ha kommit ut insåg jag att det var blåsten som skulle knäcka denna sommardag. Jäklar var det har blåst på idag, inget beach bara för det :(

Igår köpte jag äntligen min fina studentklänning. Lovely! Eller det var inte jag som köpte den utan min ljuvliga mamma. Tack Mami! Hon har varit duktig och åkt runt i halva Skåne för att hitta den, de tar ju slut så himla fort. Så nu har man nästan alting klart inför studenten. Bara ett par skor som saknas nu tror jag.

Igår blev Sanna och jag på mördarpartyhumör! Det blev en massa klädombyten och ett jäkla rotande i ett antal garderober som inte var våra, förlåt ida och issa! Men vi försökte lägga tillbaka allt fins och prydligt. Jag undrar om killar förbereder sig så mycket som vi tjejer gör inför fest? Jag har svårt att tro att ni står två och två och provar skjorter tillsammans! Är jag snygg i denna? Hur passar jag i den här färgen?
Är verkligen vi tjejer så beroende av andras åsikter, speciellt tjejers åsikter?

image36

Hold me closer and I feel no pain
Är det verkligen så svårt?

The winner takes it all...

the losers standing small
där stod vi små som kryp, men en silver medalj är väl inte helt fel ändå om man tänker efter
Imorgon är jag nog till och med nöjd

Som ni kanske förstår så var det Jsm i Gislaved i helgen. Vi hade som vanligt ett bra lag och vårt mål var egentligen att ta oss förbi den där mytomspunna semifinalen som svedalabor aldrig tar sig förbi. Men tro det eller ej, men det gick faktiskt i år.
Men i finalen räckte det inte rikgit hela vägen utan det blev värdlaget Gislaved som tog hem sergen, grattis till dem!

Har överhuvudtaget varit en riktig jobbig helg, både fysiskt och psykiskt. Känns nästan som om mitt vänsterben har gett upp hoppet lite smått när det gäller att gå. Hänger efter lite fint. Men jag har i alla fall inte ont någonstans och det är väl det viktigaste.

Tog tåger hem fårn Gislaved med min nya tågkompis Jula Gosing Lindberg. På tåget var årets gladaste tågkonduktör, jag blir så glad av att se glada männsikor. Tänka sig vad ett leénde kan sprida sig. Sen hämtade Oliver oss på stationen....ju mindre vi behövde gå ju gladare var vi :D

Alla som inte dansar...

Ja hur var det nu igår då? Min fantasi om att barn under 14 år skulle kunna ha ett normalt fint högstdiedisco for ju rätt åt pipsvängen. Efter att ha hört att någon skivit "hångla?" på sitt ben insåg man rätt snabbt att fjortisarna var i överflöd.

Själv stod man i garderoben så jag fick inte se dansgolvets härliga rörelser...men kanske ville jag inte riktigt se dem? Det var en jäkla fart åp jackorna dock må jag säga. För det första insåg vi 5 minuter innan insläpp att ingen galge hängde i någon ordning... och det var ju kul eftersom det var 600 galgar! Kaos.
Men vi lyckades ändå att få någon sorts ordning på det hela. Inte en enda jacka försvann. Oyeah.

Efter att ha städat och plockat upp alla jäkla godisrester ifrån golvet drog vi volleybollare upp på berget för att njuta lite av denna vårnatt. Det blev grillning, mys och korv. Underbart. Det var iof lite kallt men med en filt och vänner kan man få upp värmen rätt bra :)

Sunshine

I torsdags så skrev jag och Siran äntligen klart vårt projektarbtet. Vår handledare har varit schysst och gett oss lite extra tid, han ahr även varit inne och finjusterat lite. Gött Mos!
Så nu ska vi förhoppningvis slippa sitta och skriva mer.

Nu äntligen, äntligen, äntligen har våren kommit till Falköping. Sist jag sa detta blev vi attackerade av 5 cm snö dagen efter, men vi får väl hoppas att solen håller sig framme.
Den här helgen är det volley 2000 här i FKP. Vi som går på gymnasiet har såklart till uppgift att slava röven av oss. Fast nu i trean är det mest chill faktiskt. Idag är jag ledig fram till klockan 16.00 sen är det till att förbereda sig inför kvällens höjdpunkt, Disco :D Ska ju blir kul att se 13< stå och dansa till klockan 23.00 sen plocka undan efter dem också. Oyeah



Ängelholm

Idag var jag, Ida och Sara nere på ett litet äventyr i mitt underbara Skåne. Solen sken ( som den alltid gör där nere) och det var varmt och skönt. Dagen började med en lagom tidig uppstigning och sedan ner till stationen. Vi åkte först till storstaden Gbg där vi förburkade 1h och 40 min på ett bra sätt, nämligen i Nordstan. Men affärerna öpnnade ju inte förrens 11.00 så lite vänte tid blev det.

Lovisa Bergh gjorde sitt första besök till Rut m.fl, jäklar vilken härligt affär, blev alldeles lycklig i min shopparsjäl.  Men eftersom vi bara hade 40 minuter på oss så han man inte med mer än att tok-kolla igenom allt lite snabbt. Men jag måste erkänna att det kliade rejällt i fingrarnde, men det var väl bäst för ekonomin att tiden var knapp.
Sen blev det ännu en tågresa ner till Ängelholm.

Provträningen gick bra, var lite nervös i början men det försvann efter en liten stund. Kul var det i alla fall.
Känns som om det helt plötligt blev väldigt mycket att tänka på! Ängelholm vs Svedala....hmm? Sen finns det ju Sollentuna också som man ska åka och provträna i den 10 maj, kul kul.

Efter en lång dag fick vi åka med och kolla på den 3:e herrfinalen i Falkenberg. Det var riktigt roligt och jäklar vilket tryck...ungefär som våra matcher i Frejahallen :P Sen blev det mys i Marre K bil i drygt 2h. Jag, Edvin och Emila hade det mysigt i baksätet.




And I know it is a wonderful world ...

...but i can't feel it right know

Äntligen har man då fått sommarjobb och det bästa är att jag ska få jobba med min underbara kompis Malin i 6 långa veckor fy fanken vad gött! Jag längtar verkligen efter att fika och laga mat. Hoppas nu bara att vi får jobba i samma kök, det finns ju en 33% chans att vi inte får göra det :( Men även 66 underbara % att vi får :)

Det bästa med hela dagen var nog att min underbara Falk var i stan och jag fick träffa henne över en promenad, fika och lite solning på balkongen. Underbart! Sen så ska hon kanske vara med och träna med oss på tisdag, eller liten nostalgi tripp så att säga. Kul!

Idag gick träningen riktigt bra, skönt att äntligen få ur sig lite ilska. Dunka Dunka is the shit.
För övrigt var alla thinki pinkisar mycket bra. Ida fick till värsta halleluljah flyet...OMG...men Karin dömde ut den, dålig stil Karin :P

Nu blir det mys med min egna Ida Plida, fruktsallad är ett faktum.


Bitches

Tycker du att dessa läckerbitar tilltalar dig?
Kontakta dem på [email protected] och [email protected]

image28
Nej skämt osido, dessa brudar är bäst PUSS

Bowling i FKP

Ja då var det äntligen helg!
Igår var det då fredag, ännu en så att säga. Träningen gick bra och jag fick gå spiker, oyeah!
Efter träningen tog Elli och jag ett litet besök till Willys. Den veckliga chipspåsen inhandlades och lite andra viktiga förnödenheter. Sen helt plötsligt kom vi på att detta var ingen vanligt fredag, vårt underbara let's dance som vi suttit och kollat på vecka efter vecka har ju tagit slut! Va fasen skulle vi nu göra?

Som tur var fick Lurre en snilleblixt och kom på att Elli, Ida, Jag och han skulle bowla. Efter att ha väntat på en trögstartas IdaHoe kom vi äntligen iväg. Fy fan vad skönt det är att åka bil och slippa gå/cykla överallt.
Jag var ju och bowlade med skolan för några veckor sedan och då klarade jag inte av att göra en enda strike, men bara för att kompensera så började jag hela skiten med en strik och sedan en spare. Så stolt!
Ida raggade en ny kompis, Mikael tror jag minnsann att han hette, high fives hela tiden OMG.

Sen blev det chill i baren i två timmar, en lugn och skön fredag rent ut sagt
image13
Haha Lurre kom inte med, men hade ingen bild på oss alla.

Idag blir det underbar kemi...jag älskar min citronsyracykel!

Saturday Night Live

Äntligen lite efterlängtat party. Vi är ju trotts allt ungdomar vilken innebär unga och dumma.
Det var dags att fira en underbar säsong som faktiskt har gått helt fantiastiskt bra.
Vi nådde desstuom vårt mål att vinna i alla fall 1 kvartsfinal, and guess what...we did!

Kvällen var härlig och här kommer lite sköna bilder!
Tack för förefesten Madde :)



Teasing my balls

Ibland bara älskar jag att folk har ork och lust att göra något som gör andra glada. Även om det själv kan sätta dem i svåra situationer.
- Idag när man kom till skolan hade några härliga studenter börjat med sina små spexigheter och bokstaverat om Ållebergsgymnasiet till, just det, teasing my balls. Så himla kul!
Så nu står det där, rakt ovanför huvudentreén i stor fina, vita bokstäver.
En annan rolig sak är att vi just den här veckan har en massa fransmän på besök. Vi får väl hoppas att de inte kan engelska!

På naturkunskapen slapp man återigen redovisa ( gött Siri) Hoppas bara inte att när det väl är vår tur att vi blir äckligt utfrågade på frågor som vi inte kan svaret på...men vi har förberett oss väl. Varför heter det kräldjur?

Annars har våren äntligen kommit till Falköping! Det är varmt, skönt och det luktar precis så som vår ska lukta.
Empi och jag satt ute på balkongen nyss och tjuvstartade på en liten bränna. Måste ju få till den nu inför balen annars kommer jag se ut som ett vandrande lik i min lila klänning. Bara att börja jobba!

En annan viktig nyhet som måste tas upp är att jag och Dave äntligen efter mycket  slit klarade Donkey Kong II, vi har tagit allt som går och ta och klarade 103% Yeah! (sen bröajde vi direkt på Donket Kong I)


RSS 2.0