Norsjö del 2

Nu sitter vi på Medan i Norsjö efter en härlig seger med 3-1. Emma BL har druckit några för många öl och raggar på Norsjös äldre herrskara och Johanna falk raggar minderåriga hockeykillar. Det blir nog en mysigt kväll här i Norsjö med laget och melodifestivalen. På bordet står det chips, godis och öl...kan det blir bättre?

Ikväll går natt tåget hem tillbaka till Stockholm. Men frams till dess blir det nog riktigt kul

Jag älskar att jag har mogna vänner!
Tack Emma BL, Johanna Falk, Ellinor Nillsson och Cecilia Skoog.
Jag säger er bara hämden är LJUV...(censuerade bilder kommer visas)

(Förklaring till inlägget under)

Piteå havsbad, Norrland riviera




<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rixoga08bM0&hl=sv&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rixoga08bM0&hl=sv&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>




jag har äntligen lärt mig hur man lägger upp youtube-klipp!
förvänta er massor med det nu när jag kan det,
nu måste jag sluta, har telefonsex med Calle A.

Norsjö

Nu bär det av till Norsjö om en halvtimme. Ska bli mys med lite tågåkande. Tio timmar tillsammans med laget är inte helt fel. Önska oss lycka till på lördag för då är det match!

Hej så länge

I love Big Mama



Vad skulle jag vara utan min soffa? Världens bästa soffa som får plats med fyra fullvuxna kvinnoarslen. Sover som en stock gör jag också i min soffa, min underbara Big Mama.

Sara håller rekord i att somna i den men Johanna är inte långt efter.



Beck & Scones

Jag är nu mitt upp i min Matte E kurs. Det är helt okej, inte olidligt i alla fall. Jag tar det med en nypa salt för en gångs skull. Har haft turen att få samma lärare igen vilket känns bra. Som till exempel nu till helgen när vi ska upp till Norsjö och spela och åka tåg under dygnets mörkaste timmar går han med på att jag får en dag extra att lämna in uppdraget på. Underbart :) Jag blir så glad.

I söndags kanske inte var veckans gladaste dag. Jag gjorde min sämsta match på länge och det var tungt att känna så. Alla andra var duktiga speciellt Mild jäkla vad hon pangade på men Katrineholm var något bättre. Men men nya tag inför nästa match mot Norsjö.

Men mitt dåliga humör efter matchen försvann snabbt när Holm och Elsi följde med mig och Johanna hem. Vi bakade scones och tittade på Beck. Åh vad jag älskar Gunvald Larsson. Kan det bli en bättre söndagskväll < 20.00? Tror inte det.



Elli redo för bakning med förkläde och handskar

 

Min Sambo: Musikvetarn

Johanna och jag satt och löste korsord här om dagen. Jag tyckte det var något som inte stämde och jag kollade lite på vad det kunde vara får någonting. Såg att Johanna hade skrivit lite konstigt...

- Känd Alicia...Babs? Vem är Alicia Babs?
- Oj jag tyckte att där stod Alice.
- Ja men det finns ju ingen som heter Alice Babs, hon hete ju Alice Baah
- Vem är Babs då?
- Det är ju LillBabs, men hon heter ju inte Alice (vid senare eftertanke finns visst Alice babs)

...för att skoja lite med Johanna nämde jag såklart detta för henne på träningen igår, då blev konversationen såhär.

- Visst är hon där Alicia Babs bra!?
-Jo verkligen Alicia, Alice eller vad tusan hon nu heter. Men det måste ju vara jobbigt att alla glömt bort vad hon till och med heter...det är ju inte precis någon som går runt och sjunger ABC längre.
...
- Du vet att det är Anna Book som sjunger den och inte LillBabs?
- Öh nej.


Trots sina brister inom svensk musik gillar jag henne i alla fall!


En dag med Emmor

Fredagen var en mycket trevlig dag. Vaknade halv nio och gick upp och bakade ett bröd, vet inte varför men så va fallet. Kändes som om jag inte behövde vara hurtig mer på hela dagen för den biten var avklarad.

Det blev istället ett jäkla massa matte pluggande. Det gick kanske inte jättebra men som tur var kom Holmen till min undsättning. En riktig vardagshjälte. Som lite tack för hjälpen skulle jag baka kakor men det blev kanske mest en degklump med sylt på, men Emma gillade dem i alla fall.

På eftermiddagen kom Emma BL också. Massor Emmor i huset och det var mys. Vi chillade lite i köket sen gick vi ut på en promenad för vädret var faktiskt väldigt vårigt igår. Emma BL hade med sin kamera så såklart slutade det med en massa fotografier som talar för sig själva.



 


Det blev lite av vad man kallar hoppbilder och fina tursit bilder ifrån Stockholmtrafiken.




En förnimmelse av vår


Var inne i the body shop med mamma när hon var och hälsade på och vi luktade på de nya dofterna som kommit ut av body butter.

Är kär i raspberry doften, den luktar verkligen sommar. Jag vill ha sommar nu...eller i alla fall lite vår :)

Kort som blev långt

Skulle bli en kort dag på jobbet men fick jobba över 7 timmar. Lovely! Kom hem decka mitt på sängen över kortsidan. Vaknade när Johannis ringde och sa att det var dags för mat inhandling. Jäklar vilka kap vi gjorde idag, nu ska vi börja leva billgt!!!

Ska sätta mig ner och göra matte nu, gaaah! Emma Holm kom och rädda mig, snälla! Men men lägger man bara manken till så ska det nog funger. Alla ni som älskar matte klappar nu...(dött)

Jag skulle dock vilja tipsa om världens bästa Björn Gustavssons klipp. Gå in på  emmaberglundlindgren.blogg.se och kolla. Ni kommer inte bli besvikna

Fakta för en fuckt-up

Filmen kommer att spelas in den 23 mars. Filmen kommer att spelas in i Vancouver och i Volterrra, Italien. Från början tänkte de ersätta Taylor Lautner eftersom han inte var tillräckligt lång, men nu har de bekräftat att Taylor kommer att spela Jacob i New moon. Det har också ryktats om att Dakota Fanning kommer att spela den elaka vampyren Jane. Hon behövde inte gå på audition utan blev erbjuden att spela rollen. Det har också ryktats om att Vanessa Hudgens kommer att spela varulven Leah Clearwater.

Just nu verkar det som om att filmen kommer ut den 20 november.

Emma BL, här har du svar på de frågorna som vi länge undrat!


Sammanfattning

Igår hade vi mental träningefter träningen. Jag brukar inte gilla sånt där tjaffs men igår var det faktiskt riktigt bra. Kom in i den där känslan som jag har efter en härlig serger. Jag känner på mig att söndagen kommmer bli minst lika laddad så som vi måla upp det igår. Underbart! NU!

Idag vaknade man normal tid, skönt att inte behöva stiga upp 05.00 utan underbara 09.00 Lovely! Det har fortsatt bra med ett finfint resultat på mitt första uppdrag i Matte E vilket gjorde en ännu gladare. Nu ska jag koka ett ägg...för de om något gör mig glad.

Men jag måste ju även berätta om att mina underbara föräldrar har varit uppe hos mig i helgen. Det har varit så mysigt att få ha dem hos mig i längre än en match. I lördags gick vi i fina Stockholm och kollade i affärer. Sen blev det stopp på en trevligt kinaresturang. Det har börjat bli lite standard med kinamat för familjen Bergh/Jörsgård. Gott är det i alla fall så jag ska inte klaga. Sen i söndags så kom ju mamma och pappa och kollade på matchen. Det kanske inte var världens bästa match men vi vann och det var ju kul. Sen igår blev det återigen en dag i stan + att pappa fyllde år. Jag hade varit påhittig och köpt en bok, men den hade pappa gett till mamma i födesedagspresent så det var bara att lämna tillbaka. Typiskt. Mina päron är de bästa!



Älskar den här bilden!


En önskning

Jag har fått klagomål på min blogg. Självklart ska jag genast rätta till det.
...Här kommer de snygga Emmorna på bild (eftersom de inte kom med senast)





De är dem enda i sin sort.
And we like it!

Seger

Idag var det match mot Svedala. Hade en fin dröm i natt om hur armen inte fungerade och att jag inte kunde serva. Men som tur var blev drömmen inte sann och det gick både att serva och att vinna matchen. Siffrorna blev fin fina 3-0 och det var skönt att ha det med sig efter onsdagen 3-2 match i Gislaved.

Mitt lag är ju bara det snyggaste som finns. Jag hedrar dem med lite bilder som talar för sig själv.


Engelbrektarna


Andrew, Falconettie och Turner

I´ll be right here with you

Ja onsdagens match kan bara beskrivas med ett ord: SEG! Allt kändes bara segt, eller i alla fall efter de två första setten. luften gick ur oss så att säga. Lång resa i benen och en dödhall hjälpte inte. Som tur var tog vi tag i det i femte set och vann med fina siffror. Är glad att vi kom ur matchen med 2 poäng för Gisalved spelade jättebra.

Igår var nästan som en bakis dag. Helt slut i bristen på sömn. Men jag, Elli och Sara klarade oss igenom jobbdagen utan problem. Det är bra att ha dem på jobbet, det gör allt mycket roligare!

Dygnsrytm allá tonåring

05:00 Vakna
06:00-09:00 Jobba
09:00-11:00 Packa
11:00-17:00 Bussresa till Gislaved
17:00-19:00 Pepp
19:00-21:30 Match (Seg seger)
21:30-03:30 Försök att sova på en buss
03:30-05:00 Sova i min egen säng
05:00 Vakna
06:00-12:00 Jobba

Dagen blir så mycket mer intresserande om man inte har tid att sova

Segerns sötma



Ace ace in your face



Seger

Det blev en relativt tidig dag för mig och Johannis idag. Blev lite sent igår när man var på engelbrekt och kolla Melodifestivalen, sen när man kom hem så var jag bara tvungen att se Rosa Pantern som gick på TV. Älskar scenen när han ska försöka bli av med sin franska accent. "I would like to buy a hamburger".

Dagens match var Sollentuna-Örebro, laddat som bara den. Den blev en trevligt liten morgonträning sen chill och mat med laget. Vi hade våra nya dödsläckra snygga puma tröjor. Det var vackert.



Det bästa av allt var att vi faktiskt kämpade så bra och att vi till slut vann matchen med 3-1. Vilket lyckorus. Som grädde på mosen vann killarna även sin match emot Hylte. Kul att träffa Hylte-killarna också. Dem har man inte sett på ett tag. Sen bar det hem till Engelbrekt där man kalasade på Saraskakor IGEN! Moffa, moffa!

Matte E paus

Har precis varit på Saras födelsedagskalas på Engelbrekt. Hon hade bakat massa kakor och det var så god som det bara kan bli när Sara får bakfrossa! Säkert tio olika sorter och det var bara att välja och vraka.

Men jag var tvungen att ta en liten paus nu för att göra lite Matte E. Sen tillbaka till guldklimparna på Engelbrekt och se Melodifestivalen. Det ska blir hög mysfaktor...som alltid.

En vardagshjälte

Tack Emma, du är fin du!



Lägg märke till att under fjärilstäcket bär Emma våra nya supersnygga puma tröja i chockrosa.

Iron and Wine

Då har man varit pluggfri en månad men i måndags började Matte E för lille Fröken Bergh. Går faktiskt bra och det är inte så jävligt som jag trodde. Men det tar ju tid...men tid är ju något jag har gott om så det är ju bra.

Gårdagen var kanon med härliga personer och god mat. Först var det ju middag med Therese och det blev massa skratt och minnen och rot i skolkataloger. En massa snack och skvaller som vanligt!.Kul var det i alla fall också som vanligt!

Sen for jag ner till Södertälje till Davids nya supersnygga lägenhet. Han hade det jättefint och laga mat kan han också!

Idag jobbade jag mellan 6-12 precis lagom för att komma hem och ta tag i saker. Snart kommer Johannis hem och då ska maten vara klar, jag tar idag rollen som hemmafru. (Även om jag bara värmer rester)

Mysmusik på, god mat och längtan till kalas på lördag.


En fin bild på fina flickor

Ace ace in your face

Lite bilder ifrån förfesten i lördags!

   
  

Middag x2

Idag blir det mat och vänner hela dagen. Therese en gammal filur som man gått dagis-9:an med ska komma till Sollentuna och äta lunch. Ska bli väldans trevligt faktiskt.

Sen bär det av till Södertälje för att jag ska bjudas på middag hemma hos Dave. Det blir nog en kanondag :)

Jag kommer dock att ägna Emma BL en liten tanke idag, hon ska ju för fasen tatuera sig... hoppas det inte gör allt för ont! Do it like a vampire!

Bästaste Sara fyller år




Bruden till vänster fyller 20 år och det ska firas!

Purken, Pömsig och Pilsk

Ja, igår var det då dags för lite utgång. för en gångs skull. Vi i sollentuna är ju inte för det där med halvfart så vi körde fullt race och la gasen i botten. Förfest var på Engelbrekt och det var väldans trevligt. Mycket folk som man inte sett på ett tag t.ex mysEllen som var på besök. Även alla underbara volleybollflickor var där...alltså de bästa av sitt slag!

Sen drog vi in till den stora staden Stockholm och knökade in oss på Ace, det var faktiskt över förväntan. Lite litet med det var ju faktiskt precis lagom. Musiken var bra och de spelade till och med Håkan! Sara var i alla fall glad. Vi förlorade lite folk under kvällen men det var ändå ett tappert gäng som tog nattbussen hem halvsovandes.

Natten spenderades i en säng med Emma Hölm, vi börjar trivas bra som fyllesängpartners nu. Sen fortsatte dagen med att jag drog med mig Sara och Ida hem till mig där vi tillagade världens största och godaste dagen-efter-rätt bacon och stuvade makaroner! Det var bara att moffa i sig så mycket man orkade. Sen blev det chips i soffan. Gott var det i alla fall. Vi sammanfattade dagen med de tre P:na = Purken, Pömsig och Pilsk.

Det var en riktigt rolig kväll är dock bara så väldans sliten nu. Men det blir nog bättre imorgon!



Ida med tre paket bacon...Moffa moffa!



Sara gör stuvning till makaronerna

J-sm kval

I lördags var det dags för J-sm kval uppe i Uppsala. Sjukt kul att testa på en ny grupp och inte den vanliga södra där man känner alla spelare oc.h kan allt om alla. Kul med nya ansitken inte minst i laget. Klart ett antal ifrån mitt nuvarande lag men även fyra nya tjejer som det var väldigt kul att träffa!

Cissi gick passare och gjorde det med bravur, inte lätt efter bara en träning. Jag gick kant där jag i och för sig inte är helt bortkommen men ändå inte helt säker. Holmen fick gå höger...det är inte lätt det må jag säga. Det var som sagt nytt lag med många på nya positioner. Men kul var det! Vi spelade jättebra hela dagen ...till det kom till finalen. Södertälje som vi slog i gruppen vann över oss. Jag må säga att de var duktiga och samspelta, något vi saknar så grymt mycket. Men det är på Sm det gäller och då jäklar!

Kvällen fortsätter i nästa inlägg.




Vilket System

Ja, var på systemet i fredags och det var ju en upplevelse, kändes lite "jag -får-egentligen-inte-vara-här" känsla. Men det stämmer ju inte nu när man är 20 år. Fantastiskt som Thomas hade sagt. Nu fick man i alla fall ett litet vuxenpoäng i ryggsäcken.

RSS 2.0