All night long

Ja, internet fungerar såklart inte hemma så återigen har jag fått bege mig till biblioteket, fick nog idag efter tre dagars bdb och facebook törst. Men nu är jag här och uppdaterar mig lite.

Vad har hänt den senaste tiden då? Jo jag kämpar såklart på med min eviga fysik. Har ungeför gjort halva kurrsen nu och det går som smort. Ska bli så jäkla skönt när den är över och jag får slappa lika mycket som Sara och Elli :P Kanske till och med kan slappa tillsammans för en gång skull. Dessutom har jag hela januari ledigt innan jag börjar med Matte E, mumma!

Jobbet flyter på bra. Det är ju löning nu i helgen (klirr i kassan) och Ica Maxi är fullproppat med varor som bara väntar för att bli uppplockade av varsamma händer. Därför så var det 10 tappra maxiarbetare som natten till idag 20.00-06.00 jobbade all night long! Elli och jag var burkompanjoner och det gick som smort. Hela kvällen började med att Tommy (50kg) som varit uppe sen 05.00 skulle tyygndlyfta två chiqutia bananlådor, lovely.

Under natten som gick blev det mycket, "redbull" (euroshopper såklart), musik som dunka, skratt, trötta ben/ögon ... Elli och jag bestämde att det var så nära en utekväll vi kommer fram tills personalfesten och nyår. Så vi följde med partykänslan och packade upp som vi aldrig gjort förr. 20 burar...och det mina damer och herrar är inte fy skam!

Det bästa av allt var att jag efter en lång mysigt maxinatt skulle till napprapaten 08.30 för mitt fin fina nackspärr.

Don´t stop me now

Jag har fått nackspärr.
Tur att jag har min Falk som masserar in mig med tigerbalsam och ger mig nyponsoppa


Svenska Cupen

Det har varit en fullspäckad helg här uppe i Sollentuna. Det har varit svenska cupen både lördag och söndag, som man dessutom ska ha kunnat kunna kombinera med fysik och hela den sociala biten!

I lördags var det dags för semifinal emot Göteborg. Det gick riktigt bra och efter ett segt och jämt första sett kunde vi sedan vinna med 3-0. Kändes jäkligt bra och vi börjar få igång spelet riktigt bra. Andréa blev utsedd till bästa spelare och fick fin fina blommor.

På kvällen blev det fysikplugg för min del, Holmen gjorde mig sällskap och hjälpte mig lite. Hon är go hon =) Min egen lilla lärare eftersom det inte alltid är så lätt. Efter ett tag anslöt vi oss till Johanna och Andréa som satt och kollade på Tv. Det blev en mysig kväll med mysiga flickor =) Me like! Det blev lite stjärnor på is och även lite dansbandskampen. Ja höstens tv program ligger ju på en nivå av sig själv. Men man blir glad i alla fall!

Idag söndag var det då dags för en rolig final. Vi började hela dagen med en välbehövlig morgonträning så man fick igång benen lite. Sen satt vi och kolla på matchen om bronset mellan Norsjö och Göteborg. Vi hade det lite extra lyxigt idag eftersom vi fick resturang mat av klubben. Det blev lite currykyckling med ris, mumma. Sen tog vi en lång höstpromenad i parken innan vi återigen attackerade hallen för att värma upp och ladda för själva finalen :)

 Första settet i finalen var riktigt spännande men vi lyckades tillslut vinna med 30-28. Det satt långt inne men väl efter det så rullade det på bra! Det gick t.o.m så bra så vi vann hela matchen med 3-0. bra bra bra! Hela laget var så himla bra och alla byten gick som smort. Jag gillar mitt lag!

Lite bonus blev att jag blev utsedd till bäste spelare vilket var en lite överraskning, men jag tackar och tar emot och ställer blommorna på köksbordet. Ikväll ska Falken och jag lyxa till med en lite finare middag (vi har ju lite att välja på så att säga)
    


morgonträning

Har precis kommit hem ifrån morgonträningen i Sumpan. Idag var det bara jag, SaraRöd och Emily. Det gick bra och det är så jäkla gött att bara få koncentrera sig på sig själv. Ibland behövs det ska ni veta. Både David och Johan var där så det var gott om coachning.

Men det mest otrolig var nu på vägen hem. Har klagat mycket på buss/tåg den senaste tiden med idag var den fasen älskvärd. Gick från hallen upp till bussen. Kollade på busstabellen där detn stod att den skulle gå 10.55..tittade på klockan som visade 10.55...tittade bakom mig samtidigt som bussen sakta gled in :) Lovely. Exakt samma sak vid tåget. Har nog aldrig hänt förutom. Bara för att jag kom hem lite tidigare belönade jag SL trafiken genom att ge mig själv mat. Det blev nudlar och oliver.

Ikväll är det träning igen och vår första amerikan ska komma, men innan dess min underbara soulmate fysiken.

they shine for you


Gaah! Nu är jag rent tankemässigt utmattad. Har hållt på med min fysiken sendan klockan 10.00 (från och till) och nu vill jag inte mer. Dock kommer jag i alla fall sitta till Johannis kommer hem för min enorma disciplin sitter ju i ryggraden. Pluggar ju fysik B på distans och det tar sin lilla tid. Tur man har Holm som läser samma kurs samtidigt som mig fast i skolan.

Pratade lite med Calle igår, det var ju ett tag sen. Men det var trevligt att återigen få höra hans mummlande. Och vi kom överrens att han inte hade klarat av distans eftersom hans "arbetsmoral" inte är den samma som min i vissa fall. Men han klarar ju sig i alla fall den jäkeln.

Igår var det lite Kick Off för oss ny anställda på Ica Maxi. Det var faktiskt över förväntan. Vi fick inbankat i ryggrader Ica Maxis 6 värderingar.

1. ärlighet
2. glädje
3. ansvar
4. effektivitet
5. ordning
6. hjälpsamhet

Lev dem, gör dem och lär dem!
Det är inte lätt att vara Maxi arbetare.


Pepp

För två veckor sedan var det tre modiga brudar som begav sig ut på friskis&svettis dans. Visst vi var nybörjare men vi var grymma. Uppvärmningen började redan innan. Fotograf Lindberg var på G.




För övrigt har dagen börjat bra med ett MVG på uppdrag två i fysik.
Kul att man genast måste börja plugga på uppdrag tre då.

slit

Idag var dagen som jag och Johanna var lediga. Det var också dagen som vi hade planerat att åka till Naturhistoriska riksmuseumet och även hinna med en riktig storhandling. Eftersom vi är nyinflyttade hade vi fått 100kr rabatt på Ica Maxi cid köp över 500kr. Så vi har försökt att inte handla så mycket senaste veckan för att spara upp lite till denna storhandlingen. Hur blev det då?

Tog en buss ut till Maxi och började vår inhandling. Eftersom vi aldrig hade riktigt storhandlat förrut hade vi lite panik att vi inte skulle komma över 500 kr och inte få vår rabatt. Så i vår rädsla började vi ösa i varor. Finns ju så mycket som man behöver. Men tillslut var vi klara och gick till kassan. Jag kan nog utnämna mig och Johanna till de absolut sämsta i hela världen på att uppskatta hur mycket innehållet i en kundvagn kostar eftersom vi ungefär kom 500 kr fel. Tabbe! Så där stod vi med mat för över 1000 lappen. Lovely!

Det var bara att betala och ta sig hem. Men såklart skulle inte heller det vara så lätt. Bussarna gick inte och det slutade med att vi fick kånka all mat hela vägen hem till vårt lilla hus. Och för er som inte är så insatta på Sollentunas geografi så är det kanske 4 km.

Men hem kom vi även om vi var, arga, svettiga och allmänt irriterade. Fy tusan vad vi slet upp för killerhill. Vi belönade oss själva med glass och lite Eva&Adam. På grund av humör och orkeslöshet blev det inget naturhistoriska.

Bellman med Siöström

Igår var det återigen dags för  fika med barndomskompisen Therese. Alltid lika trevligt. För er som inte vet så har jag och Therese gått 1-9 tillsammans och våra små fikor blir till små reuinons varje gång, lovely. Det blev som vanligt möte i spottkoppen och sedan ut i city.

Fikan blev på Bellman som hade 5 kr i kortavgift...ta med kontanten ffs! Men gott var det, satt nog och slicka i mig min biskvi i 20 minuter. Therese som nästan är beroende av kaffe och cigaretter körde en cappuchino. Efter fikan blev det lite ögonshopping för ingen av oss har råd att köpa något. Blev även ett besök till butrix där jag träffade min och Johan Glans favorit Chewbacca!!!! Skulle nog kunna tänka mig att va honom på en maskerad.

http://www.youtube.com/watch?v=gpxJhpofAPE
Love this one!

solsken i mitt rum

Återigen är det måndag. För många innebär detta en ny vecka med jobb ochg slit. Själv känns det lite mer som vilken dag som helst. Det har blivit en liten sommarlovskänsla över mig. Ni vet när man inte längre har koll på vilken dag det är eller vilken vecka. Eftersom jag inte jobbar så regelbundet utan olika dagar varje vecka så kunde detta nästan lika bra kunna vara en lördag...lovely.

Ja som sagt så var mamma här i helgen. Det var en mysig helg och vi hann med rätt mycket. Började med ett möte inne på T-centralen. Sen begav vi oss ut i Stockholmcity och shoppade. Det blev lite smått och gott som kommer göra mig redo för hösten =) Tack mamma. Älskar min nya kappa och min nya härliga kofta.

Senare blev det film, Into the wild, verkligen kanonbra men fruktansvärt sorglig. Dessutom bara för att man ska gilla den lite mer är det verklighetsbaserad vilket gör att man tycker den är ännu mer sorglig. Se den! Dock ska jag varna känsliga tittare (som mig själv) för både älg och björn.

Efter det blev det fruktsallad och stjärnor på is. Det var ju faktiskt väldigt roligt att se Lars Frölander åka utanför sarjen. Dock skadade han ju handen vilket kanske inte var så bra, men det roligaste var nog att det dagen efter stod "Lars togs om hans av ambulansmän"...han behövde ju bara ett plåster. Men men allt för att göra rubriker.


 

Det var en bra helg med en bra mamma.
Det bästa av allt är att man får se henne igen om tre veckor + en liten pappa som man inte har sett på ett tag.
Det är ju nämligen dags för seriestart!!!

Bergh x2

Jag är glad...
Imorgon kommer Mammi!


Let´s dance

Onsdags var en bra, bra, bra dag. Började med att klockan ringde 04.55. Dags att göra sig redo för en härlig och underbart kort dag på maxi. Elli jobbade också vilket gjorde det hela lite roligare. Tiden var 6-11...kan det bli bättre. När man kom hem hade inte dagen förflytit längre än om jag inte jobbat, då hade jag säkert sovit fortfarande.

Med hela dagen framför mig och ingen träning på kvällen blev det en lång dag. Det blev lite plugg och lite chill. Men för att ha något att se fram emot hade det bokats in en danskurs klockan 20.00.

De tappra och enormt smidiga var jag själv, Andréa och Ellinor. Det var en timme fylld med go musik och ett jäkla tempo. Det första dansläraren frågar var om det gick bra att några filmade danskursen för de hade det i något skolarbete. Toppen! Men det gick faktiskt väldigt bra. Eller det kändes i alla fall väldigt bra, som tur var fanns det inga speglar där så man kunde se sina enormt oheta rörelser. De lämnade vi åt fantasin.

Det var en bra dag så att säga.


RSS 2.0