Be safe

Idag den 29 december hade jag min efterlängtade Fysik examination. Hela hösten har jag kämpat och NU är det faktiskt över. Underbart...och det bästa av allt jag fick MVG.

Kvällen blev bara bättre när man kom till träningen och fick en julklapp av Emma the Vampire. En tröja som hon själv tryckt med snygg snygga Robert Pattinson på. Tack Emma (Jag ska alltid bära den med mig)



Taaaaaaaaaaaaaaaaack!

Om jag kunde drömma

Fick Twilight i julklapp. Skulle försöka vänta att börja läsa den till efter min examination i Fysik B, men det gick inte som planerat. Kan ju skylla det hela på Sanna eftersom hon sa att den var såå bra.

Så nu är den utläst, två nätter av att inte kunna lägga ner boken har gjort att den faktiskt har tagit slut. Dock vill jag medela er alla att det var så ruskigt bra och så fruktansvärt vacker. Me love it!





"You really shouldn't have said that"

Jul, mellandag och nyår

Då var julafton över och det var lika mysigt som förra året. Fick många fina klappar och äntligen fick jag min efterlängtade Twilight. Kan inte vänta med att börja läsa den ska, bara bli klar med fysiken...sen har jag så mycket tid till annat så jag kommer kunna läsa från morgon till kväll.

Var inne i stan idag med Kajsa och kollade in rean. Blev mest kollande eftersom man inte kunde komma in i affärerna, folk i massor. Köerna var tio meter långa och värmen var olidlig.

Träffade på Julia i stan och det var kul att se henne. Men vi ses ju snart igen på GP. Lovely...för nu börjar det närma sig. Är taggad till max på de där dagarna i Katrineholm. Hoppas att våra tröjor kommit tills dess så vi kan glida runt och vara extra snygga.

Snart bär det upp till Sollentuna igen och då är det nyår, äntligen på det också. Då blir det party i Vampire Style...eller vad säger du Emma!

Låt den rätte komma in

Dagen började med ett besök hos frisören, underbart! Det var verkligen på tiden eftersom mitt hår är längre än vad det någonsin varit så var det verkligen dags för att klippa av en lite bit. Sagt och gjort, jag blev i alla fall nöjd.

Eftersom jag var sjuk i lördags fick jag min secretsanta present ifrån en lagmedlem lite senare. Säger tack Emily för den fin fina presenten. Emily hade varit mycket kreatktiv och köpt "Låt den rätte komma in" till mig. Jag älskar ju varmpyrer och vad passar inte bättre än en vampyr bok till fröken Bergh. Är ju mitt uppe i en liten vampyr era för tillfället. Fick även en liten tidig juklapp av Falkovic...sexi är ordet! Tack tack tack båda två, blev super glad!

Sitter hemma vid min gamla dator och hittar massa roliga bilder ifrån FKP...om man säger som så att det var ju inte igår!








Hemma

Åh äntligen hemma i Malmö igen och det är såååå skönt!
Satt på tåget idag i fem timmar och mådde lite halvt illa men det gick bra och nu är jag nere. Mamma har pyntat huset ordentligt och här är jättemysigt. Vi klädde granen tidigare idag och den blev superfin. Julkänsla i massor.

En annan härlig nyhet är att mitt underbara sollentuna lag vann igår vilket bertyder att vi är med i GP. Ska bil skitkul att spela och även skönt att vi inte har någon press på oss eftersom vi faktiskt är de som kom fyra. Sen berättade mamma och pappa att de bokade biljetter till Katrineholm för att komma och kolla på GP, så det var tur att vi kom med.

Nu blir det lite kurering och mys med familjen
/ Lovisa

Gaah

Om fyra dagar ät det julafton. Mysigt.
Just nu sitter jag hemma i soffan med feber medan resten av laget är i Lindesberg och spelar sista matchen, avgörande matchen om vi går till GP. Jäkla skit! Heja Sollentuna ska sitta klistrad till hotlinen.

Rensning

Vaknade för en halvtimme sen. Skönt!
Jag har hunnit med rätt myckets. Sitter och äter gröt just nu men innan dess rensade jag avlopp i både vasken och badkaret. Love it! Hoppas att du är nöjd nu Johanna.

Har aldrig riktigt förstått det. I Falkköping när man bodde tre långhåriga brudar så var det jämt stopp, samma sak här. Men hemma har jag aldrig varit med om det? Vad är problemet?

Ikväll blir det bonde söker fru för hela slanten. Alla är välkomna, skicka bara ett litet sms innan så jag har koll på hur mycket julgodis som ska tas fram!


Veckans citat


Idag när jag och Johanna skulle skruva upp vår klädhängare i hallen uttryckte Johanna sig lite märkligt. Hon hade fått en spricka i sitt pekfinger och det gjorde lite ont att vrida om skruvmejslen.

"Jag klarar mig inte utan mitt pekfinger, jag blir som en man utan sin penis"

Tolka som ni vill...

Back to normal

Välkomen till Falk och Bergh
Just nu har vi hela skafferiet fullt med Motzart-kügeln .
Kylen är full med kola, knäck och ischoklad.
Lussebullar i frysen.
På bänken ligger det pepparkakor.......och vi gillarT!

I lördags hade hela laget en enorm bakdag hos Holmen. Det bakades så det stod härliga till och den blev en massa gott. Eller det tyckte man i alla fall till en början tills man fick en känsla i magen som sa "äter jag mer godis så spyr jag", love that feeling! Det blev en sockerkick och sen en sockerdal. Bra uppladning för matchen dagen efter.

Som sagt matchen i söndags var mot Norsjö. Det var en viktig match eftersom det gällde en GP-plats. Som sagt så laddade vi bra dagen innan och antagligen så borde vi äta snusikgt mycket godis varje dag innan match eftersom vi vann med 3-0. Nästa lördag blir det Lindesberg och om vi vinner över dem har vi en klar plats. Grymt kul!

För övrigt så brakade nästan hela mitt pluggliv sönder igår. Jag fick vad Johanna kallar ett så kallat "psyk-bryt" igår. Men Johanna som nästan är psykolog vet ju hur man ska handskas med mig så hon satte mig i köket där jag fick sitta själv. Varför då? Jo, så här var det. Under hela denna långa hösten har jag pluggat Fysik B på distans. Utan lärare har jag själv suttit och funderart och vänt på olika tal och formuleringar. Har fått lite hjälp vilket jag tackar för men jag har gjort mycket själv! Min examination var enligt min studieguide utsatt till den 28 december. Skönt! Men igår skirver min hanledare till mig. "Du får välja examintationsdag: 16/12, 17/12 eller 18/12." Och de som känner mig vet att jag får panik. Och det fick jag, minst sagt. Från att ha två långa vecka fick jag helt plötligt två dagar. Inte schysst!

Men som tur var har hela problemet löst sig nu, tackar Gud för det!
Vet faktiskt inte vad jag skulle ha gjort annars.
Så nu är allt tillbaka till det normala igen och jag gillarT!


Seger

Ja då var man en liten bit närmare GP och det känns underbart
För nu är det upp till oss själva vad som ska häna den 5-6 januari
Jag kan lova er att det kommer vara taggat nästa vecka

Bra jobbat brudar!

The Forbidden Fruit Tastes the Sweetest

Just nu är det bara tre låtar som går repeat hos mig.
Jag älskar min bas!

Tack Emma för att du introducera mig för Muse och tack Lucas för en gammal discodänga.

Dagens I-lands problem


Idag bekräftar jag dagens I-lands problem.
Gå och handla och glömma en enda sak...den där viktiga saken som man egentligen åkte och handlade för från första början. Kan ju bara medela att det inte är första gången jag gör det.

För övrigt har jag precis kommit hem ifrån en mysigt bonde söker fru kväll hos Andrew :) Flickan har ju flyttat till ett ungdomsboende så man var ju tvungen att kolla läget. Träffade en härlig man i hissen med en kniv. Han sa
"Ah du behöver inte vara orolig för att jag står här med en kniv, hoppades på att det inte skulle vara någon i hissen, oj vad pinsamt det blev!"

Hmm Andréa vart bor du egentligen i för gansta område?

Dessutom så skickar jag in mitt sista uppdrag i fysik just nu. Yeah till mig för att jag härdat. Nu är det bara den muntliga examinationen kvar. Sen har jag hela ljuvliga januari framför mig då jag ska få så himla mycket gjort. Ja nästan allt som jag inte hinner nu ska jag göra då.


Till Emma...


And so the lion fell in love with the lamb

I lördags var en helt, helt underbar dag. Jag måste nog säga att det absolut var den bästa dagen på hela hösten. Den var perfekt!

Det började med en mysig liten sov morgon till 9.00 då jag och Ffalkovic gick upp för att äta och mysa med lite frukost. Sen bar det av till affären där det var dags att handla allt som behövdes för vår ultimata julbaksdag.

Från klockan 11-16 var det bak non stop. Det började lite smått med att göra degen till lussekatterna och lite ischoklad, sen gick vi på den fruktade knäcken och lite chokladkolor. Till sist med absolut inte minst blev det pepparkakor av alla dess former. Vi lyxade även till det med att göra krisyt på varenda en av dem. Underbart. Vi åt ingenting under den här tiden...eller i alla fall inget som David hade tillåtit!

Dessutom hade vi Peter Jöbacks julskiva på hela tiden. Vi kan väl säga att bakningen tog ca 6 P.J skivor. Den nya tidsenheten här hos Falk och Bergh!

Senare på kvällen joinade Emma och det blev bio, Twilight. Kanske ni redan förstått att jag fortfarande är kär i Robert/Edward och att även Johanna och Emma är det. Det var länge sen jag blev så här alldeles uppe i något. När vi lämnade bion kändes det som om vi hade fått en injektion av pirrande flickhormoner för det gick fan inte att sluta fnissa och bara dö av snygghet.

Och för övrigt var det en underbar kärlekshistoria och sånt går ju alltid hem hos oss tjejer.


Supermassive Black Hole

Precis kommit hem ifrån Katrineholm där vi spelade match. Det gick kanske inte jättebra och vi hade inte marginalerna på vår sida. Kändes dock som om vi var dem hack i hälarna och på hemmaplan smäller det. Det gick bra för mig vilket kändes underligt för det har inte gått så bra på träningen den här veckan, så jag är nöjd =)

Men jag hoppas fortfarande på en GP-plats.
Ps. Robert Pattinson är fortfarande snyggast (får dock inte lägga upp mer bilder av honom för Emma dör då)

Tillägnat Robert

Jag, Falk och Emma gick till bion idag och såg Twilight. Vi gick därifrån som välrdens lyckaste tjejer.
Robert Pattinson var så snygg så vi blev knäsvaga.
Säg vad ni vill, han är mys




Mums!


Home sweet home

Helgen började med mys, precis som jag gillart. Det blev en liten födelsedagskalas kväll hos Emily med Idol. Vi som alltid tränar 20-22 på fredgar tyckte att det var som att vara i himmeln men en kväll där man fick se mer än bara snabbreprisen. Det var gött! Själv är jag kär i Kevin som sjunger som en ängel. Men jag är ju inte riktigt insatt.

Emily hade bakat så det stod härliga till och jag som är ett kakmonster bara tackade och tog emot. Jag tror resten av tjejerna kan hålla med, det går ju bara inte att tacka nej till en cheesecake med pepparkaksbotten. Mumma!

Men det bästa med hela helgen var så klart att det var match emot mitt gamla hemmalag Svedala. Det gick bra :) Som ni kanske redan listat ut så var det ju så bra bara för att vi vann med 3-0. Underbart. Sen fick man följa med hem till Mami, Papi och Kristofer och äta kalkon middag. Det var superhärligt att vara hemma lite. Hela lägenheten var julpyntad och riktigt mysigt.

Sen blev det till att åka upp till Sollentuna igen med Falkovich.

       


Malin in the city

Gaah äntligen internet!!! Det pågår lite ombyggnad här i huset så tyvärr så har min kommunikation med omvärlden skadats. Fast jag klarar mig rätt bra utan dator känner jag, man får ju så himla mycket mer gjort och det är skönt. Men det är ju aldrig  fel med lite msn och hotmail ibland. Så ikväll blir en "komma ikapp" kväll. Måste ju även hålla kolla på alla galna 90:or på gymansiet som lägger upp blider på bdb stup i kvarten.

Det var ju som sagt ett tag sen sist och såklart har det ju hänt en massa. Förra veckan fick jag ett härligt besök av Malin RandyGirl Eriksson som hade bestämt sig för att styra kosan upp till Stockholm. Dock fastnade hon på Kastrup i 8h på grund av snökaoset. Tyckte synd om henne när hon ringde för fjärde gången och berättade att flyget var försenat. En hel dag försvann och det var piss. Men jag tyckte att vi tog igen det rätt bra.

Det blev en dag inne i stan med lite mysig julskytning och allmänt spannande. Med vad än Malin hitta så sa hon bara "Det finns i Malmö också, så jag kan lika bra köpa det hemma" så det blev inte så mycket shoppat. typiskt! Vi hann även med ett besök på naturhistoriska riksmuseét, vilket också var helt okej. Alltid kul me  dlite kultur, det dosen får man ju inte fylld allt för ofta.

Dag två spenderade vi i en varm hall och för en gång skull var det inte volleyboll som var huvudattraktionen utan simmning. Jag Lovisa Bergh följde med till SM i simning. Det var en upplevelse. Jag såg Therese Alshammar och det var coolt. Sen hejade vi ju fram Malins simmarkompisar som var med på lagkappen. Det var faktiskt riktigt roligt! Massa kroppar som man sa mums till (Malin lockade mig med det).

Det vari alla fall kul att ha dig här min nässprays nerdrogade vän.

RSS 2.0