Strand

Både måndag- och tisdageftermiddag i veckan blev två underbara stranddagar som hette duga! Så himla underbart att bara ligga och mysa i solen. Vattnet har varit varmt och ett dopp i det blå har varit pricken över i:et.

I måndagseftermiddag fick man även lite sällskap av Malin som hade kastas sig i bilen och styrt kosan till mig direkt efter jobbet. Det blev alltså två fina strandbesök. Malin var lite smått krinig när hon anlände och var het som en spis, inte ens Ribbans vatten kunde svalka henne. Attans! Men det var en mysig kväll som avslutades med ett jäkla choklad doppande med frukt i min nya present som jag fick av Helena :) Mums på choklad fondue!

Imorgon blir det jobb igen. Tack för de här underbara dagarna med sol!


Gaaah

Äntligen hemma. Slutade 18.00 och man är hemma 19.35...det är underbart att pendla! Det har varit de tre varmaste dagarna sen jag kom hem ifrån England och jag har jobbat alla tre! Fick dock en liten stranddag i torsdags. Men imorgon blir det äntligen lite strand och mys.

Igår efter jobbet tog jag ett litet besök hos Helena. Blev en riktig mysig kväll med hela familjen Andersen. Inte helt fel med lite god grillat mat heller. Fick en superfin studentpresent av Helena, tack! Nu vet jag vad jag kommer att äta på fredagkvällar.

Imorgon blir det stranden igen, hoppas på att få se min lilla RandyGirl också. Adios!

Presentdag


Idag var nästan som lilla julafton för mig. Eller kanske inte början av dagen när jag och Mami gjorde ett snabbt tandläkarbesök, men om man bortser ifrån det. Min lilla storebror hade varit snäll och köpt ett dataspel till mig. Jag vet att det låter lite gammeldags att spela dataspel men detta var SONIC mega collection, värsta nostalgiresan för en sega tjej som mig. Så nu är jag lite nördigt fast i ett Sonicträsk. Tack! =)

Sen kom lilla Kajsa på besök och lämnade en lite försenad studentpresent. Ett superfint halsband som var så sött, tack så himla mycket min vän. <3


Projektrunway?

Ja men vi tar en till då när vi ändå är igång. Ser du Sara...hoppas att inspirationen  flödar!



wait 'til tomorrow you'll be fine


=)
I lördags var det dags för att få lite finbesök igen. Ellen var nere på kulturresa till lilla Malmö, det va ju ett måste att träffas! Hämtade upp Fröken Alström på stationen sen blev det en liten fika. Det blev mycket snack och mycket skratt.

Ännu mer skratt blev det efter en liten P2 och en Vanilla Sky drink på Gossip. Mumma! Var skönt att prata med någon som visste vilika det var jag pratade om, FKP:are! Är jobbigt att alltid få förklara vem alla är för dem här hemma.

Det bestämdes och peppades även lite för den snara festen som ska ske. Fy tusan vad jag är laddad. Bilden får representera en mycket efterängtad fest men mina partyprinsessor SaraZebra och EllenIsbjörn

Me like SaraRöd som alltid peppar mig i jobbiga situationer, du är bäst!

Oja

Saknar min lilla Sara. Men snart ses vi och då bli det party
FKP-folk...gör er redo! Här kommer volleybollarna.



Mamma Mia!

Ja vilken dag, det har hunnits med både det ena och det andra.
Dagen började med en liten snabb visit till grannlandet Danmark. Mamma och pappa stod för sällskapet och vi besökte Metro. Det viktigaste inhandlandes var förståss de danske wienerbröden som vi tog och fika på när vi kom hem.

Sen blev det in till Malmö för att kolla på Mamma Mia. Ojoj vad bra den var och det var verkligen full fart hela tiden. Tummen upp på låtarna och den fina miljön. Man blir ju så himla sugen på att ta en restresa till grekland omedelbart!

Känner mig lite frustrerad just nu, orkar inte att gå och träna varje dag. Det är så tråkigt när man är själv, eller själv och själv jag saknar mina fkp bruds. Framför allt saknar jag volleybollen. Men imorgon måste, måste jag verkligen gå till gymmet annars är det kört med mitt lilla sommarschema. Mamma Mia!


Tada!

JAG ÄR STOLT...Fröken Berghs sykarriär har tagit fart.



För er intresserade är det då mitt första verk efter min kjol som var en tyg bit med gummiband i midjan.
Den har avancerat mönster, lägg märke till insnitt och ärmar som fan inte är så lätt att göra.
Sara jag hoppas att du är stolt som tuppen över mig
Och lätt av vi ska systuga i Stockholm!!! :D

Besök




Idag var det söndag och Calle skulle kommer på besök. Har ju faktiskt inte träffat någon 89 ifrån FKP sen vi slutade så det var gött att känna sig lite "tillbaka" igen, tillbaka till det där fkp tänket.

Först tog vi en liten promenad längst gågatan och Calle gjorde shoppingfynd, som man alltid gör i Malmö! Sen bar det hem till min förberedda Lasange. Denna gången var det ingen Bergh/Harlin lasange utan mami hade hjälpt till.

Sen blev det bad och lite beach nere på straden, kanonkul! Vi testade även på våra fotbollskunskaper utan framgång, så vi höll oss til volleybollen.

Efter en stund på stranden begav vi oss in till stan igen. Återigen blev det mat men denna gången pizzahut, fy vad det var längesen jag åt där och gott var det. Sen togs det farväl av lille Calle som gav sig tillbaka till Ängelholm igen.

Det var en trevlig dag. Det dämpade min Fkp saknad.

Sommardag

Dagen började med att man skulle bege sig till Svedala för att dömma lite beachvolleyboll. Kollade ut genom fönstret och gjorde en snabb prognos om regn. Men när jag väl kom en bit utanför husett insåg jag att vädret skulle vara alldeles underbart. Solen har strålat hela dagen. Underbart.

Sen kom mamma och pappa och hämtade mig. Sen hämtade vi bror min och åkte till en liten mysig resturang vid havet. God mat är ju aldrig fel! =)

Sen när vi kom hem fullbordade mamma och jag vårt lilla 2 dagars projekt nämligen att sy varsin klänning. Jäklar vad vi har jobbat bra och snygga blev dem! Kanske kommer en bild eller två.

Imorgon kommer Calle och det ska bli kul
Adios

När jag kysser havet

Underbara dag. Kom hem ifrån England igår så idag var det på schemat att chilla i min egen takt. Vaknade precis lagom och tog en liten strandpromenad med Mami. Vädret var underbart och havet var fint. Känns verkligen som om det är den enda sommardagen vi får den här veckan så man ska väl passa på att njuta!

Sen blev det ett litet besökt till dataaffären där jag fick en ny dator. Pappa som har stenkoll på datorer så det var han som skötte shoppingen, tack för min nya fina dator! Kanonkul! Nu slipper jag sitta och vänta...och vänta...och vänta.

Efter inköpet blev det en tur till gymmet med mamma. Sen det underbaraste på hela dagen...mitt första dopp i havet. Åh vad det kändes härligt. Nästan obeskrivligt härligt. Har verkligen saknat havet. Hoppas att man får bada lite mer i det nu i sommar =)

Jag tände upp en eld för dig
och nu brinner hela skogen
nu vet jag vad du kommer säg
och det känns som första gången

Home Sweet Home

Ja då har en hel vecka i England passerat och det har varit roligt! har verkligen varit en lärorik vecka och man har läven lärt känna många nya männsikor, kanonkul!

Det har inprincip varit en träning och en träningsmatch varje dag, så det har varit rätt tufft. Tyvärr förlorade vi de två offeciella landskamperna som vi spelade de två första dagarna. Men det gick lite bättre i slutet av veckan. Vi bodde på ett litet sporthotell som låg i ett litet område med lite olika sporthallar. Fick värsta deja vu när hotellrummet var identiskt med det som var på 8-nationers i Geneve. Bodde med Gabbi, underbar människa (Även om hon skrämde mig i duschen och ljög om att de skulle höja systemgränsen till 21)

Vi var rätt många nya i laget och vi fick veta att tradtionen var att hålla rockeytal. Så Elin, Pirre, Soffan, Gabbi, Ullis och jag satte oss ner och komponerade ihop världens finaste sång som smörade stenhårt för våra lagkamrater! Kan det bli bättre?

På fredagen fick vi en välförtjänt ledig förmiddag då vi begav oss till Sheffields shoppingcentrum som btw är det största i England. Elin, jag och Gabbsan hittade den underbaraste affären som jag någonsin satt min fot i. PrimeMark...love it! Tänkte att det skulle bli den perfekta presenten att köpa ett litet minne till Sara, eftersom jag hade fått en väska av henne när hon var i London. Men när jag kommer fram till väskavdelningen blir jag väldigt snopen när min och Saras väskor hänger där...kändes som om fröken Lindberg var steget före mig. Tack vare denna affär ska Elin och jag ta en weekend till Engalnd till jul och shoppa julklappar!

När det väl var dags att åka hem kändes det lite jobbigt. Som vanligt känns som om det är de sista dagarna som man börjar komma tillsammans lite som grupp och men blir mer bekväm. Men det var ett himla rolig gäng att får göra sin debut med. Tack för det :)

Men även om lägret var slut hade vi nog den jobbigaste biten kvar, flygresan hem. Planet var försenat och när vi väl kom upp i luften var vi tvungna att vända för att landa igen eftersom det var åska i luften. Skulle ha kommit hem runt 19.00 men nu blev det 01.00 istället. Inte kanonkul alls. Annars får landslagsläger 5 av 5 toaster. Kanonkul!




RSS 2.0