Violent Hill

I lördags var hela laget ute på bosön för en äkta träningsdag. Det blev två träningspass, kändes nästan som om man var på ett av falköpings välkända träningsläger. Resan dit var i alla fall helt okej, kom bara i en liten bilkö (det var ju  lilla lidingöloppet så där var lite extra folk på lidingö idag) Men när vi skulle hem så tog faktiskt mitt tålamod slut.  Vi stod först i en kö, men vi tyckte attt vi skulle överlista trafiken och hitta en annan bättre väg. Guess what? Det gick inte som planerat. Vi satt säkert fast i en timme.Gaah alla bilköer som jag någonsin upplevt i Sverige har skett är just i Stockholms området...minus. Men vilken tur att det finns så mycket annat kul här som kompencerar för bilköerna. Stort plus!



Värt att dokumentera, idag på träning så sa  Johan lite fel.
SuperFalken gick på zigma och Johan säger
"Bra Johanna du är stenhet idag"
...sist jag kollade var det nog stekhet

Och om det inte var tillräckligt med skoj, gå in på den här länken för den har fått mig att gråta av skratt hela veckan.
Speciellt om man kollar på den klockan 01.00 på natten. Charlie!

http://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM

She rocks

Ibland är det skönt att någon tar hand om en...
Ibland behöver man bara få känna sig liten



Fix you

I onsdags var jag hos David i södertälje. Familjen Elfving hade skaffat en liten kattunge som var väldigt söt. Jag gillar inte ens katter  så mycket men så klart blev jag sådär äckligt förtjust i den och pratade med ljus röst och allt. Men det kunde inte hjälpas, för den var ju så söt och så himla mysig.

För att kompencera lite blev det en promenad med Jeppeboy (hund) som återigen attackerade vattnet. Han behövde ju också lite uppmärksamhet eftersom vi bara lekte med katten hela tiden.

Som avslutning på dagen blev det först Indiana Jones 4 och sedan Narna 2. Me like Narnia. Dock var den inte lika bra som första filmen och Sara Lindberg jag var besviken eftersom du lovat mig att prins caspian skulle vara skitsnygg. Asslan var nästan snyggare.

När jag skulle åka hem så var såklart pendeln försenat! Kul att man kan bli "vän" med någon bara för att man har samma problem. Jag satt nämligen och vänta tåget med en annan brud, efter ett tag började vi snacka lite om hur jobbigt det var att tåget var 17 minuter försenat. Det gick till och med så långt att jag fick ett litet vänligt hejdå när hon senare hoppade av tåget. Aldrig sett människan och vi hade inget gemensamt förrutom ett försenat tåg.

För övrigt har jag blivit kär i Coldplay...äntligen

Helgen

I fredags (19 sep) hade jag blivit tillfrågat av ljuvliga Andréa om jag ville hjälpa henne att ha en träning med hennes 95-flickor som hon är fadder för. Självklart! Kom lite tidigare till fröken Jacobsson för att ordentligt planera och skriva ner våra övningar. Det kan vara lite svårt att förstå att man efter 6 års volleyboll spelade och 6 olika tränare har svårt att hitta på övningar...men så var fallet.


Men tillslut blev det i alla fall en liten träning och vi var nöjda med. Nu stog vi inför det stora uppdraget, att hålla kolla på 17 stycken 13 åringar. Men det gick bra och det var faktiskt väldigt roligt. Nu känner jag mig som en hederlig sollentunare.

Helgen fortsattes med att Emma B.L hade ett litet mys för-födelsedagskalas hemma hos sig. Jag kan härmed säga att Emma är min nya tårt-guru. Det var skitfina marsipantårtor med rosor och blad. Karamellfärgen hade hon beställt på internet så det var alla dess möjliga färger...bara det skriker ju rutin!

Söndagen blev en nostalgitripp men min kära vän Therese som jag inte sett på en evighet. Vi har gått 1:an - 9:an tillsammans så vi har ju kännt varandra länge. Men nu under gymnasiet i och med att jag flyttade så kom vi ju en bit bort ifrn varandra. Men efter att funnit varandra på malmöfestivalen och eftersom Therese lämpligt nog bor i Stockholm var vi ju bara tvungna att ses :) Det var kul och återigen kul. Blev en fika i gamla stan och lite harry potter musik på det :P

helgen var bra

Snabbköps kassörskan...och Glenn

I torsdags fick jag och Ellinor göra debut i kassan på Maxi. Man kände sig lite borta när man för en gångs skull lämnade lagret och gångarnas mörka tillvaro och fick sitta i ljus och träffa människor. Det var skitkul. Dock var det lite stressigt...men jag antar att rutinen kommer med tiden som med allt annat. Vi var i alla fall grymma.

Igår, fredag, var en riktigt trevligt dag. Började med ett fortsatt fysikplugg, jag som trodde att jag var klar men ack nej. Sen bar det faktiskt av till Edsberg för att träffa Jacobsson. Hon hade frågat om jag ville vara hennes sidekick när hon skulle träna 17 stycken 12 åringar i volleyboll. Vi planerade träningen och sen gick vi till Ica där vi fick tag i Karins Lasange och Jacobs kycklingrätt.

Träningen gick bra, men min fråga var bara, var jag s¨när jag var tretton? Eller kommer man bara inte ihåg hur det var i den där jobbiga åldern i 7:an. I alla fall gick träningen bra. De verkade lite glada i alla fall.

Sen blev det två timmars väntan i hallen med mycket fredagssnack...Glenn kom med i gänget och vi gillarT

Grattis



Det är Sannis födelsedag och hon får två tummat upp av två glada maxiarbetare som gick upp 05.00 imorse.

katrineholm

Igår gick man åter igen upp med tuppen och tog bussen till hallen. Det var dags att åka till katrineholm för att spela några träningsmatcher emot diverse elitlag. Kul! Det blev en två timmar lång minibussfärd och som vanligt somnade alla efter ett par minuter. Det är något speciellt med att åka minibuss :P

  ( Brudar jag ber om ursäkt för dessa bilder)

Den första matchen var emot katrineholm. Var vldigt taggad och det visade sig även för vi vann med 3-0, lovely. Vi spelade relativt bra men absolut inte så bra som vi kan. Men så säger väl alla alltid :S Men det känns som vi i alla fall har mer att hämta innan säsongen börjat.

Mitt på dagen fick vi en lång paus som för det mesta gick åt till att plugga, chilla och mysa med laget.



Andra matchen emot Norsjö var väldigt seg. Norsjö blev betydligt större motstånd än vad vi hade tänkt oss. Är så himal imponerad av deras kämparvilja. Kul att titta på men mindre kul att möta :P Men till slut vann vi med 3-1 och jag fick till och med hoppas in som spiker...vilket var väldigt kul :D  Längtar till säsongen startar.

När man väl kom hem efter en hel dag med volleyboll och hallmiljö...blev det frasvåfflor och sex and the city med Johanna...kan det bli bättre?


It's gonna be me

Igår hade vi vår andra match emot Elverket. Första settet var nästan pinsamt men sen kom vi igång. Serevemottagning, pass och försvar var på topp =) Johan var glad och tyckte vi var duktiga, det är ju väldigt tidigt på säsongen. Sist vi möttes vann vi med 3-2 men denna gången mot ett förstärk elverket blev det 2-2. Vi hann ju inte spela ett avgörande set eftersom killarna stog och trampade och ville börja sin träning.

Idag är ledig för en gångs skull och det betyder att Ica maxi får vara utan sin golvarbetare som smäller saltgurka i golvet. Men såklart fylls denna dagen då av fysikplugg. Känns helt okej men skulle nog behöva lite hjläp ibland. Men jag fixarT!

I helgen ska vi iväg och spela en liten träningmatchshelg i Katrineholm. Det blir två matcher en mot såklart Katrineholm sen så har Norsjö valt att dra sig ur de norrländska skogarna och vara med, kul =) Får se hur vi ligger till mot lite andra lag. Jag tror faktiskt att det här kommer bli en jäkligt bra säsong!

Ett skepp kommer lastat med...

en hund, en katt, en volleyboll, en  ros, en parfym, ett barn, bomull, en innebandyklubba, en bikini, ett bröst, en CG, en coach, en chokladfondue, ett schweizernöt choklad, en matta, en ventil, en schampooflaska, en Lovisa, ett klinkerdgolv, en Johanna, en Lennie, en Svedala outlet, en Ida Bengtsson, en bil, tö, grus, en navelsträng och en uöh!

Jag gillar att bada med Johanna =)

Blackout

Åter till bloggen.

Det har hänt en hel del sen jag skrev senast. För det första så har jag börjat jobba som en slav för Ica Maxi. Tidiga morgnar och sena träningar gör att jag går runt som en zoombie i min lilla egen värld. Därför passar det mig perfekt att packa upp varor, men nästa vecka bli det lite kassa...då blir det skärpning! Idag blev det även strömavbrott t, gött ätnkte jag nu ser jag inte ettiketterna och slipper plocka upp varor...men såklart kommer strömjäkeln tillbaka.

Denna veckan jobbar jag tre dagar då jag börjar 06.00, är det verkligen mänskligt? Stiger upp som en bäver 05.00, fast det är rätt mysigt att cykla till jobbet när inte en kotte är ute =)

I Fredags var det den första lagfesten och det var superkul. Vi tjejer samlades och åt en exeptionell trerätters middag. Emilie och Andreá var i  förrättsgruppen. Rostat bröd med avokado eller mozarelle och tomat. Sara, Elli och Cissi huvurätten. Kycklingsgryta med cocosmjölk och bulgur. Jag och Falk efterrätterna daimtårta och marängtårta med kiwi och Emma och Emma i snacksgruppen.

andréabergh&falk

I söndags for jag ur lilla sollentuna och åkte pendeln till Södertälje för att hälsa på Dave Behave. Såklart hade han värsta fina husen precis vid mälaren. Fick en liten rundtur runt the neighbourhood. Jeppe fick också följa med. Sen blev det supergod hemmalagad-mamma-mat som alltid smakar toppen! Kvällen slutade med två filmer som kan diskuteras!

Träningen fortskider och det gör även livet!
Johanna du är min cykel soulmate <3


Falk&Bergh

Ja det var ett tag sen man skrev och mycket har hänt!

Har äntligen flyttat in i min underbara lägenhet tillsammans med Johanna. Vi har gjort den så himla fin och jag är jättenöjd! Men det var inte så lätt eftersom de som bott här innan inte hade flyttat ut sina saker och definitivt inte städat efter sig. Dubbelt så jobbigt arbete men det är skönt att ha det gjort.

Förrförra söndagen var det söndagsmiddag hos Emilie i laget, det bjöds på spagetthi i köttfärssås som smakade förträffligt. Hemvägen blev desto jobbigare eftersom man aldrig kan lite på dessa Sollentuna bussar. Men hem kom vi i alla fall.

I fredags gjorde jag mitt första inhopp som sjukvikarie på en förskola. Så himla roligt att jobba med barn, men eftersom jag inte är utbildad barnskötare är ju timlönen ingenting i jämförelse med mitt sommar jobb, men det var ju väldans kul.

i lördags gjorde jag Falk och Andréa Stockholm osäkert. Vi lyckades trixa in oss på ett 23+ ställe. Man kände super ung och som en riktig lammis. Men vi dansade loss och hade super kul. Kom hem till Andréa vi 03.30 sen väntade bara min och Falks lilla cykeltur...hemma vid 04.00 underbart!

En annan sak som också har hänt är att jag äntligen har fått jobb :D Det blev golvarbetare på Ica Maxi. Det känns helt okej eftersom jag har 100% OB vilket är så jäkla välkommet i min ekonomi. Men det bästa är nog att både Ellinor och Sara också jobbar där. Så där kommer man springa runt i affären och heja på dem lite då och då. underbart. Så då har äntligen livet gått min väg och jag har både jobb och bostad här uppe i Sollentuna.


Johanna är bäst och vi är bäst på att göra mat
allt är bara bäst!

RSS 2.0