Män som hatar kvinnor

I söndags var jag och Falk på bio och såg Män som hatar kvinnor. Jag som läst boken tyckte att dem hade gjort filmen exemplarisk bra (självklart är boken dock bättre) Men det såg verkligen ut så som man tänkt sig. Skitbra! Johanna satt mest och ryckte och blev rädd när olika saker inträffade. Vår kära vän Emma dök ju även upp på duken, bra insats Emma! Vilken skådespeleri!

Min bror var även på besök sen i fredags och igår åkte vi ner till Malmö igen, äntligen! Det var en lång tågresa, dubbelt så lång än vad jag är van vid. Men det gick så bra så.

Nu ska jag möta mamma på mobilia snart. Det ska bli mys!

Holm+Bergh=Mys


Idag efter jobbet gick jag och Emma på en supermysig promenad till Ullriksdals slott. Solen sken även om det inte var allt för varmt. Vi gick igenom en skog och det var lite isigt på stigen. När vi nu gick där i alla ro så kom en löpare springande. Vi går lite åt sidan för att släppa fram honom då Holm tappar fotfärstet och fallar pladask på marken (+att hon tar med mig i fallet). Vi gjorde nog hans dag!!! Men han var snäll och skrattade inte alls för mycket.

Väl framme blev det varm oboy och lite pose vid slottets enromt läckra vildsvins statyer

Ett album



Lovisa Berghs fjärde album
www.facebook.com

Slut

Ja efter att ha förlorat matchen igår är vi nu bortslagna. Fy fan vad besviken man är och det är inte alls kul. Det var bara det där lilla som behövdes och jag vet precis var det var någonstans. Men men det kan inte alltid gå ens väg. Idag tröst-åt vi med en jäkla massa våfflor det är ju faktiskt våffeldagen trots allt.

Mamma hade hittat ett litet gästboksinlägg som jag blev glad av. Vet dock inte vem det är som skickat det.


Det är bara att tagga om

Lite bilder ifrån matchen igår. Det gick inte som väntat men inte långt ifrån.
Nu är det bara att äta, sova och ladda för på tisdag är det match igen.





Tagg x2

Blev bara sugen på att lägga upp årets bästa bild.
Fotograf: Sanna Schultz
Plats: Plantis
Händelse: Lovisa sätter sig på en humla



För övrigt är det ett jäkla taggande nu här på Töjnan inför kvartsfinal nr 3
Sollentuna-Elverket 17.00

Shopping

Idag var det shopping med Ellinor på Stinsen. Det blev ett par efterlängtade chinos som satt fin fint. Imorgon åker Falk och jag in till Stockholm för lite mer seriös shoppingn och hoppas på att alla storlekar finns.

Jag hälsar till Calle som har tråkigt!

Glans är kung

Jag och Johanna har precis kollat på Johan Glans world skåne tour. Han måste nog vara sveriges bäste stå-upp komiker. Såg även denna i julas men den var lika kul nu.

Who´s the sexmachine for all the chiks?...Glans!

Äntligen vår!

Fram tills nu har dagen varit alldeled underbar. Kom precis hem efter en lång härlig promenad (ja idag igen) med Holmen och Elsie. Det hela började med att Elsie och jag jobbade 6-9, gick hem och sov en timme sen for till Edsviken för att bli mötta av en Holm mitt i vårsolen. Nu är det verkligen vår.

Vi tog en promenad ner till vattnet och senare korsade vi våghalsigt nog även isen. Jag som är skåning och inte riktigt är van vid is tyckte det var läskigt men jag hade ju mina tappra vänner med mig. Sen gick vi hem till Holmen igen och drack varm choklad med grädde.




Och nu sitter jag och laddar, för om en timme åker jag till Edsberg och sen bär det av till Vallentuna...dags för kvartsfinal nr 2. Det är så jävla taggat i laget. Ikväll då smäller det!


Blonda och solbrända



Segerdans efter match mot Elverket på försänsongen,
man kan ju säga att alla 4 nyanser brunare



Andrew är blond och brun och jag är brunett och brun
(+gamnacke men den bjuder jag på)

You cant play on broken Strings


Precis hemkommen ifrån jobbet efter 6 timmars arbete. Så himla skönt 6-12 passet är. Sara slutar 13.00 och senare ska vi två gå på en promenad. Kanske blir det en runda till kista som det blev igår.

Sara är ju med i Ica maxis stegräknar tävling så hon måste ju ut och gå för att vinna över Tommy som är brutal.

Imorgon blir det kvartsfinal nummer 2 i Tellushallen 19.00. Har redan börjat ladda och det ska bli sjukt  kul! Hade ju varit skönt med 2-0 i matcher. Upp till bevis!


Mitt lag är det bästa

Kvartsfinal nr 1

Humöret var på topp, taktiken var solklar och alla var jäkligt taggade. Allt detta visade vi även på banan. Kvartsfinal nr 1 blev 3-0 till Sollentuna och det med basta!!! Men nu är det bara att ladda om, eller 0-0 som Andréa brukar säga, eller är det Cissi? Men mankan ju endå få lägga upp lite bilder.


Tre glada brudar påvägen hem till Töjnan.




Det blev ett litet besök på Ica där det inhandlades middag. Det blev en maffig taco buffé och sen avslutade vi med marängswiss. Och som grädden på moset blev det Twilight i Big Mama
Kunde det bli en bättre dag?

Melodifestival

Fel låt vann, men kanske är det så att Europa gillar den? Jag tippade Snälla, snälla och jag hade ju inte helt fel. Kvällen spenderades hos Fröken Mild som hade gjort det så mysigt i sin lägenhet. Teamat var glitter och glamour och jag och min Falk gick dit som SilverHippie och GuldHippie!


Jag gillar min Falk
Och ja! Vi blev faktiskt snygga i mittbena




Marit Bergman



Där står vi alldeles hänförda av vår idol, i direkt sändning

Popcirkus


Vilken härlig dag det är idag! Det är onsdag och jag är helt träningsledig. Detta utnyttjas såklart till max genom att jag, Elli och Cissi ska gå på Popcirkus live som sänds på Svt 2 ikväll 19:30. Kanske får ni se oss i bakgrunden!? Men varför ska vi dit då? Jo för att Marit Bergman spelar såklart. Åh ska bli så kul att se henne igen, vad jag har längtat. Cissi och Elli har ju inte sett henne så för dem blir det första gången.

Extra plus i kanten är ju att Kristian Luuk är programledare (tillsammans med Per Sinding-Larsen).




Äntligen

Nu är jag äntligen klar med Matte E!!! Så skönt och det bästa är att allt slit gav resultat. Nu kommer jag ha tid till att göra massa roliga saker. Det börjar redan imorgon då jag ska först jobba, sen shoppa med Sara och kanske Emma. Sen har gullungen Sara bjudit in mig på fika. Efter det åker jag till Stockholms universitet som har öppet hus. Ojojoj säger jag bara. Vilken kanondag det kommer bli.

För övrigt så har jag hittat en så himla fin tolkning av Hope&Glory som Måns själv gjort. Mycket bättre än den han har i melodifestivalen. Akustisk gitarr is the shit. Gå in här och kolla om du är sugen http://video.msn.com/?mkt=sv-se.

Bilden kommer ifrån en alldeles ljuvlig sommarkväll i Falköping med alldeles ljuvliga människor. 

Lördag

Lördagen spenderades på Bosön med laget. Det började med den underbara och återigen underbara buffén som man aldrig kan få nog av.

Sen blev det lite mental träning med Karin. Jag känner att det kommer hjälpa oss inför slutspelet så det känns kanonbra. Sen var det såklart dags för lite volleyboll också. Skönt att ha en hall som hade högt i taket för en gångs skull. Vi blev ju grymt bra i defence.

Efter heldagen styrede Emma BL och jag styrde kosan till Viby.,Lucas hade nämligen 20 års kalas som man inte ville missa. Det blev massa mat och skratt. Han fick typ världens bästa present av oss som vi omsogsfullt hade fixat till. 13 fin fina öl med etikett med smak och beska. Lovely!  Fick ju även träffa Dave och det är ju inte varje dag.

Efter det tog vi oss till Andrew där även Falk väntade. Det var ju melodifestival, det kan ju inte bli fel!!!

Min eviga dröm

Jag har drömt exakt samma dröm i snart 1½ år. Jag drömmer den kanske i snitt en gång i månaden. Vad drömmen går ut på är en helt annan sak men det som var det konstiga idag var att jag lyckades ta mig ur den och vakna. Äntligen, det har jag aldrig gjort förrut! Wow!

Back in time

Nu är biljetterna till 90:ronas student bokade. Ska bli så himla kul att se dem ta studenten. Även om det känns som om vi tog studenten alldeles nyss. Jag ska försöka få ihop en lite klassreunion också, saknar ju mina Nv3A:are. Och på tal om Nv3a:re så ska jag träffa Tora nästa vecka som är uppe i Stockholm på besök. Härligt! Har ju inte sett kvinnan sen studenten, så det är på tiden!

Här kommer två bilder ifrån en liten middag förra året. Siri fick även vara med på en bild för henne saknar jag också.




All the single ladies!

Har tjatat om den här parodin på Beyonces Single ladies i evigheter...nu är det dags. Den är ju bara för bra! Och JA det är Justin Timberlake

Bra, bra, bra!


Idag är allt mycket, mycket MYCKET bättre! Tackar min mamma som fick skälla igång mig lite igår. Tack min kära mor!

Idag var det jobb 6-12. Nu börjar det äntligen ljusna på morgnarna och det känns bra, bra BRA! Jobbade med Sara 9-12 och det var som ni kanske  redan listat ut bra, bra BRA! Nu kom jag hem och unnade mig e god lunch sombestod av pasta, creme fraish basilka tomat, oliver och rödlök.
 
Har massa att se fram emot nu. På lördag blir det Bosön, sen på måndagen ska jag bli av med matten och på tisdag blir det en shopping runda med Sara. Då ska jag handla en vårjacka hade jag tänkt mig, Behöver faktiskt en ny och snart är det ju vår! Våren du är välkommen!



Planerat in i minsta detalj

Just nu är det bara för mycket! För mycket av allt! Hinner ju inte med att tänka på allt jag ska göra. Gaah! Men med lite hjälp av kalender och planering ska jag nog få allt att gå ihop. Så fort matten är över så kommer jag ha tid att fylla med annat. Stress!

Idag var jag på aktivrehab och fick lite hjälp med nacken och med ryggen. Känns bra nu och ska dit igen på fredag. Snart börjar även slutspelet och det ska bli superkul.

Planering, planering och åter igen planering.

Hemma i Sollet

Det var en toppen helg uppe i Norsjö. Ojojoj!
Vi var lite ledsna för att vi inte skulle få se melodifestivalen...men det slutade med att vi såg det som aldirg förr.

Idag blir det mest chill. Ska lämna in sista uppdraget i Matte E, sen blir det herrmatch och till sist men inte minst lite x-men. Äntligen!


Och här kommer ett youtube klipp. BARA FÖR ATT JAG KAN LÄGGA UPP!!!



RSS 2.0