Destination unknown

I lördags gjorde jag mitt första lilla besök till den stora staden Stockholm. Det var lite smått läskigt men hade säkerheten själv vid min sida, nämligen Andréa och Sara. Tror verkligen att jag kommer gilla Stockholm, det är ju lite större än Malmö men det kan man väl smälta med tiden. men för övrigt är det en väldigt vacker stad.

Det var dags för lite fika och vi mötte upp EmmaB inne i stan. Platsen var café 60 och det var kanonmysigt. Älskar att allt var oversize...precis så som vi vill ha det.  Det blev lite planering och lite skvaller som vanligt. tror nig att jag kommer trivas bra här i mitt nya lag =)

Igår fortsatte teambuildningen lite med en middag hos Emelie i hennes finfina lägenhet. Spagetthi och köttfärssås är ju aldrif fel! Sen blev det bullar och saft på det. Lovely!

4 dagar kvar, sen blir det flytt igen. Äntligen!

I väntans tider

Äntligen, äntligen uppe i Sollentuna!
Anlände i onsdags med Falken och pappa, det tog sin lilla tid att ta sig upp. Men väl framme möttes man av glada ansikte och ett mysigt och ljuvligt hur allá Nilsson, Lindberg och Skoog.

De första träningarna har också avklarats, känns så himla gött att vara igång igen. Dock kommer följder som enorm träningsvärk på de mest underliga ställena.

Igår blev det bjuden middag med girlsen, sen på kvällen komma Ida, Emma A och Emma B på besök. Kanonmysig kväll med mycket snack och ostbricka :) De salta kexen gick åt så att säga.

På torsdag får jag min och Johannas fin fina lägenhet...ska bli så himla kul. var och kollade på den i onsdags och den är supermysig och väldigt fin. Där kommer vi nog trivas bra. Nu står mina saker bara och väntar på att få bli upp plockade och använda.

Mjau!

Godbye my lover...men jag behövde faktiskt ett diadem!




Cissi! Jag gör ett par nya kattöron till nästa fest.
Så var inte orolig

Summering

Stina gladJa en liten summering sen senast. Vad har hänt då?

Fröken Stina Friman var ju här nere hos mig i helgen. Även om det inte var så längesen vi sågs var det otroligt roligt att träffas igen. Det blev tre fina dagar här nere i Malmö.

Dag 1. Lite mysig Maia Hirasawa på möllan. Mycket mysigt och scenen var underbart röd...precis som Stina och jag vill ha den. Sjukt bra live, tips!

Dag 2. Detta blev en av min allra längsta shoppingdagar i hela mitt liv. 11.00-18.15 Slå det ni. Stina var en duktig Scenen! =)shoppare och gjorde hela Malmö lite rikare.  Själv blev det en fin klänning och eftersom vi inte går i samma klass eller överhuvudtaget inte bor i samma stad mer slog Stina också till.

Dag 3. Fina Stina åkte hem. Men innan dess hann vi med lite tjejsnack vid öresundsbron. Det var ett trevligt besök och jag hoppas vi ses snart igen tjejen

Det löser sig

Var ett tag sen man skrev. Bestämde mig för att inte skriva förrens jag och Johannis skaffat lägenhet så jag slapp gå och ha ångest för det. Och nu äntligen om allt går som planerat så kommer en fin 2:a bli vår. Ska bli kanonkul, speciellt att bo stina & jagmed självast Falken själv.

Har hänt massa kul sen FKP. Har jobbat mina sista dagar på tofta, var faktiskt ett väldigt roligt sommarjobb även om jag inte är så duktig på att laga mat. Dock är ju inte min lasange att leka med.

Lilla Isabelle har flyttat ner till Svedala och det ahr varit superkul att få träffa henne lite! Igår tex blev det en lite rundtur i Malmö. Kände mig som en lite turistguide, en rätt duktig sådan...även om jag inte vet var svävarhamnen ligger.

Imorgon börjar Malmöfestivalen och då kommer Fina Stina ner till mig. Kanonkul! 

Ha det bäst gå på Fest!

Lördag morgon och Sara hade ont i huvudet, inte bra eftersom de osade party. Sanna och jag gick i ur och skur till underbara fkp-city för att köpa lite alvedon. Vi fastnade vid en fotbollsmatch där vi även träffade Anna Hå igen :)

Väl hemma hos en goingstrong Sara fick vi besök av Gabbi som även senare följde med till Sibylla som fick bli dagens lunch. Sen var det bara att börja tagga inför kvällen. Vi fick även en utökning av gruppen då Lurre kom upp och joina.

Förfesten vad hos ljuvliga Ellen och den var kalasbra. Kul att träffa folket igen så att säga. Sara och jag hade laddat med en fluffig mittbena, även om Sara bangade lite senare på kvällen och gled till en mer sidbenad look. tack ellen för en finfin förfest...men plantis nästa.

Eftersom vi var ekonomiska denna kvällen och gick in gratis blev det lite chill och mys ute i plantis nya utemöbler. Såklart träffade man ännu mer vänner vilket var kanonkul. men fy fan vad mycket folk där var, kanske inte så svårt eftersom plantis dansgolv inte är större än mitt gamla rum. Fötterna blev trampade och kroppar blev knuffade...det blev lite drinkar på det då.



Efter en rolig natt blev det en vandring till Valentino för den traditionella pizzan. Sen blev det åter igen en gångsträcka upp till el wetterlina med Ellen. Helt plötlisgt när vi gick där kom en katt fram, sen en till, sen åter en till. Vi är kattkvinnorna så att säga. Sen var det bara god natt!


Ljuva minnen

Det var fredag och det var dagen då jag satte mig på ett tåg och begav mig upp till västra götaland. Det var ju ett tag sen man var i FKP och det låter ju jäkligt töntigt att man faktiskt har saknat det. Fick ett litet pirr i kroppen när jag kom fram. 

Så fort man kom upp från stationen fick man syn på männsika efter männsika som man kände igen. Det var bara hälsa och prata lite =) Efter att ha väntat i en timme på stationen hade jag träffat tre skol/klass kamrater, underbart. Sen kom Sara och Sanna som hade plankat med tåget ifrån Laxå. Det var superkul att träffa dem, har ju inte sett dem sen studenten <3

På kvällen träffade jag även Stina :) Det blev ett litet mingusbesök där vi körde "det vanliga". Stina är bundis med servertriserna och få värsta speciallbeställningen. Sen gick vi till p det var lantis där töntarna med tuggummitänder hade börjat spela lite minigolf. Fröken Skoog kom även på besök och det var kul att stå där med fyra underbara vänner mitt i plantis  :) Sanna skulle sedan ta en bild på mig när jag satt vid de fina blommorna...ingen bra idé eftersom jag satte mig rakt på en humla som de följande dagarna skulle vara orsaken att jag hade konstant kli och smärta i mitt lår.

På kvällen blev det tv-mys med Sanna, Sara och Anna Hå som hade tillkommit. Det var trevligt. Men det var ännu mysigare att senare krypa till sängs och knö om plats i en lite för liten säng.

Besök

igår kom Lucas er på besök i Malmö. Han ahr fått typ Sveriges glassigaste sommarjobb som spiker på Sveriges beachtour. Vi hade lite problem att hitta varandra eftersom han körde bil och det var lite att guida honom genom Malmö eftersom jag aldirg kör bil där, bussen är mitt hem!

Det var kul att återigen få lite FKP känsla. Det blev lite Malmö visning och ikväll visade staden sig ifrån den bästa sidan, jag gillar Malmö =) Det blev lite mat på jensens, lovely.

På fredag blir det Falköping på riktigt...puss på det!


RSS 2.0