Student nr 2 Falköping

Även om jag hade åkt en betydligt längre bit för den här studenten så var vädret ändå inte helt okej. Det regnade, haglade men för mesta delen var det faktiskt uppehåll. Men vad som dock ska påpekas är att det varit massa paraply-häng hela helgen...red umbrella rule!

Jag kom ner i torsdags tillsammans med Sanna, Ida och RaraSara. Egentligen var inget planerat för torsdagen men vi är ju bättre än så och drog till Skövde och Husáren. Fick även med oss Edgren, Joel och larsson + annat folk. Det var mycket trevlig kväll. Tre dansgolv var också kanon och Ida höll mest till på det där de spelade Hockeyfrilla.


På fredagen var det då äntligen dags för våra kära 90:ors student. Vi hade fått förstärkning av ännu fler 89:or nu. Vädret var piss men vi var på G i alla fall. På med det sommrigaste vi hade för nu jäklar är det sommar. Dock var det svinkallt och inte alls så trevligt efter ett tag, men det struntade vi i. På kvällen utgång igen på ett alldeles för igensmockad plantis. När ska de bygga ut den där lilla byggnaden??



Sista dagen blev en halvtaskig återträff med klassen, men vi som var där hade i alla fall jäkligt kul! Det blev ett mingus besök och det är ju aldrig fel.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0