slit

Idag var dagen som jag och Johanna var lediga. Det var också dagen som vi hade planerat att åka till Naturhistoriska riksmuseumet och även hinna med en riktig storhandling. Eftersom vi är nyinflyttade hade vi fått 100kr rabatt på Ica Maxi cid köp över 500kr. Så vi har försökt att inte handla så mycket senaste veckan för att spara upp lite till denna storhandlingen. Hur blev det då?

Tog en buss ut till Maxi och började vår inhandling. Eftersom vi aldrig hade riktigt storhandlat förrut hade vi lite panik att vi inte skulle komma över 500 kr och inte få vår rabatt. Så i vår rädsla började vi ösa i varor. Finns ju så mycket som man behöver. Men tillslut var vi klara och gick till kassan. Jag kan nog utnämna mig och Johanna till de absolut sämsta i hela världen på att uppskatta hur mycket innehållet i en kundvagn kostar eftersom vi ungefär kom 500 kr fel. Tabbe! Så där stod vi med mat för över 1000 lappen. Lovely!

Det var bara att betala och ta sig hem. Men såklart skulle inte heller det vara så lätt. Bussarna gick inte och det slutade med att vi fick kånka all mat hela vägen hem till vårt lilla hus. Och för er som inte är så insatta på Sollentunas geografi så är det kanske 4 km.

Men hem kom vi även om vi var, arga, svettiga och allmänt irriterade. Fy tusan vad vi slet upp för killerhill. Vi belönade oss själva med glass och lite Eva&Adam. På grund av humör och orkeslöshet blev det inget naturhistoriska.

Kommentarer
Postat av: empi

haha fyfan lollo :D låter som en underbar, och dyr, dag!

2008-10-13 @ 14:06:02
URL: http://emmalbertsson.blogg.se/
Postat av: sararöööd

ojojoj, ni kommer inte vara hungriga på ett tag iaf :)

2008-10-14 @ 12:12:38
URL: http://welko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0