FancyFanny


Gårdagen var en mycket bra dag. Vaknade vid 10.00, love it! Så himla skönt att slippa gå upp tidigt. Sen bar det av till Svedala till lilla Plutten Fanny som väntade.

Det blev en lite sväng ner om Ica för att köpa midsommar mat till 15 personer. Det var minnsann inte det lättaste att veta hur många kötbullar 11 pojkar och 4 tjejer ska trycka i sig. Men vi fick nog rätt på det till slut, hoppas vi i alla fall.

Det är alltid mysigt att spatsera ner för svedalagågata, det är ju inte allt för ofta man gör det nu för tiden. Speciellt när man har finfint sällskap. När vi väl kom hem efter "shoppingen" blev det lite fika. Jag älskar att fika hos Karlssons, en viss stämning på det.

Sen kom vi till dagens huvuduppgift. Vi skulle ha en liten mysigt Disneystund som bara vi kan ha det. Blev en rocky Ringaren in Notredame och sen en klassiker med Lejonkungen. Underbart, alla fina minnen kom tillbaka. Men vi måste heltklart ta Hercules en annan dag, det är ju den som är the topnoch så att säga.

Ännu lite senare blev det träning i Svedala. Kan ju säga att det var ett tag sen som man hade bollträning. Men det var väl behövligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0