Ållecamp

Ja helgen har ju bara varit alldeles alldeles underbar, vilket väder vi har haft. Man har ju kännt sig utmattad efter bara en timme i solen. Stekt och bränd, härligt!

Jag och Fröken SkoogH tänkte vara lite duktiga och vara lite förberedda inför studenten. Vi stack till Ö&B och packade på oss allt mellan himmel och jord för att få ihop till lite som man kan hänga runt halsen på folk på studentdagen. Vi cyklade även till Pa:s och shell där vi tog en glass, mums! Vädret bestod av stårlande solsken. Sen spenderade vi 3 timmar tillsammans inlåsta på mitt rum. Det blev mycket skrivande, klippande och tänkande. Men vill ju gärna ge alla något personligt. Men vi kom fram till att det inte rikgit funkar! Men tillslut blev vi i alla fall nöjda och gav upp...Bra Jobbat...Mjaau!

På kvällen var det dags för lite mer student angelägenheter nämligen Ållecamp. Hela saken går ut på att alla treor ska chilla och tälta på skolans tomt, mysigt. Vi hade inget tält men dock ett glatt humör. Stina joinade oss volleybollare ( Sara, Elli, Lisa ) upp till skolan. Det hade redan börjat så smått. Blev lite korvgrillning och lite tjuvbad. Alltid lika trevligt.


Kommentarer
Postat av: Cissi

jamen va fint dådådådååååå! BERGH! :D

2008-06-02 @ 15:46:11
URL: http://Cirre.blogg.se
Postat av: saraa

myspys.

2008-06-03 @ 01:42:49
URL: http://mymoon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0