En helg i FKP

Då är man åter igen hemma i Sollentuna!

Vilken helg det har varit. Det blev en mysig tågresa ner till Falköping med Sara i lördags. Tiden flyger ju alltid förbi när man har roligt och vad annat kan man ha med Sara? I alla fall väl framme i FKP strögade vi hela Wetterlin upp till vi kom till 23:an och Karin :D Det var kul att se henne igen och alla andra också för den delen. Det var bara mysig att man hörde folk tissla och tassla inne på sina rum och hälsa på dem man inte sett på ett bra tag.

Sen gick vi till hallen för att titta lite på killarnas allsvenska. Konstigt att det nästan kändes som igår man gick in i hallen för att se lagen spela. Det var lite nostalgiskt men ändå konstigt.

Lite senare anlände Stina som jag inte sett på sååå länge för det var nämligen dags för ett mingusbesök. Sara och Karin följde också med och såklart blev det den berömda nachostallriken som stod på bordet. Det blev en himla massa snack om både nu och då och det var skönt att höra lite väskötska igen!

Det var en trevlig kväll som avslutades med att jag, Karin hämtade upp Sara och sen blev det ett strög  utanför terassen...fast bara en gång(!) Party sugen man blev eller?

Som vanligt så tillbringas söndagarna åt att ladda ladda och återigen ladda. Match mot RIG såklart. Laget anlände och stämningen var på topp! Det var så himla kul att få spela i Freja igen...underbart. Var faktiskt inte alls så hemsk som jag trodde. Det var massa goa människor på läktaren och det var kul att ha dem där :)

Men det bästa av allt seger med 3-0, bra jobbat.

Kommentarer
Postat av: Karin

Det var bäst att ha er här, TACK ;D

Matchen kan vi glömma dock...



Saknar er redan, det får nog bli ett besök uppe hos er om inte alltför lång tid hoppas jag!

PUSS <3

2009-01-26 @ 11:23:05
URL: http://karinen.blogg.se/
Postat av: Anonym

bäst i test! pusspuss

2009-01-26 @ 21:23:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0