Purken, Pömsig och Pilsk

Ja, igår var det då dags för lite utgång. för en gångs skull. Vi i sollentuna är ju inte för det där med halvfart så vi körde fullt race och la gasen i botten. Förfest var på Engelbrekt och det var väldans trevligt. Mycket folk som man inte sett på ett tag t.ex mysEllen som var på besök. Även alla underbara volleybollflickor var där...alltså de bästa av sitt slag!

Sen drog vi in till den stora staden Stockholm och knökade in oss på Ace, det var faktiskt över förväntan. Lite litet med det var ju faktiskt precis lagom. Musiken var bra och de spelade till och med Håkan! Sara var i alla fall glad. Vi förlorade lite folk under kvällen men det var ändå ett tappert gäng som tog nattbussen hem halvsovandes.

Natten spenderades i en säng med Emma Hölm, vi börjar trivas bra som fyllesängpartners nu. Sen fortsatte dagen med att jag drog med mig Sara och Ida hem till mig där vi tillagade världens största och godaste dagen-efter-rätt bacon och stuvade makaroner! Det var bara att moffa i sig så mycket man orkade. Sen blev det chips i soffan. Gott var det i alla fall. Vi sammanfattade dagen med de tre P:na = Purken, Pömsig och Pilsk.

Det var en riktigt rolig kväll är dock bara så väldans sliten nu. Men det blir nog bättre imorgon!



Ida med tre paket bacon...Moffa moffa!



Sara gör stuvning till makaronerna

Kommentarer
Postat av: Adam

hahah,Ida ser liiite tung ut där...=)

2009-02-03 @ 15:18:03
URL: http://adam3.blogg.se/
Postat av: luoi

haha, ja det var väl lite jobbigt där ett tag i guess!

2009-02-04 @ 10:15:07
URL: http://luoi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0