Finland

Förra helgen var det dags för en lång och härlig fyra dagars resa till Finland med laget. Nevza Somero var i sikte. Det började med att vi alla skulle samla hos vår lagkapten Mild inne i stan. Vi från Sollentuna skulle ses på pendeln och allt var så bra så bra, tills vi insåg att vår nya passare Carla som skulle hoppa på en station innan oss inte satt på tåget.

Detta blev tillslut den stora dramatiken fölr kvällen eftersom det fanns ett antal komplikationer.
1. Carla visste inte vart hon skulle hoppa av
2. Carla har ingen mobil
3. Carla hade inte någon av våra nummer nerskivna

Återgärder som togs:
1. Cissi och Johanna stannade kvar på stationen och "snabbkolla" igenom tågen efter i hopp om att en passare fårn canada skulle sitta där, men icke!
2. Vi andra gick till Saras lägenhet där det bjöds på pepparkakor. Andréa var facebook mästare och försökte få kontakt med Carla där, men icke!
3. Efter lite mer panik fick tillslut Johanna och Emily åka in till Stockholm station i hopp om att Carla hoppat av i någon sådär välkänd station och ropa ut i högtalarna efter henne, men icke!
3. Vår räddare blev Elin som på vägen till Sara körde in om carlas lägenhet där hon fann en förvirrad kanadensare. Hon var funnen!
Hur allt hade gått till är lite väl komplicerat men nu var vi i alla fall redo för Finland.

Båtresan dit var fruktansvärt gungig och jag fick lite Lena-panik där vi låg på understa däck under lastbilarna. Andréa fick lugna ner mig lite över ett toalettbesök. Sen somnade vi igen.

För övrigt kanske det inte var vår bästa helg prestationsmässigt, vi förlorade alla tre matcherna även om två av dem var riktigt jämna femsettare. Men vi lärde i alla fall känna varandra bättre både på plan och utanför, och det betyder mycket. Andra draman som ägde rum var att Emily och Andréa blev utelåsta i bara handdukarna, kan det bli mer Mr Bean än det?

På båten hem blev det kareoke för oss nya och det var en jäkla show vill jag säga. Emma och Sara slog på stor med främling. Det var så underhållande att det är svårt att beskirva med ord av denna värld. Det var en rolig helg med ett roligt lag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0