katrineholm

Igår gick man åter igen upp med tuppen och tog bussen till hallen. Det var dags att åka till katrineholm för att spela några träningsmatcher emot diverse elitlag. Kul! Det blev en två timmar lång minibussfärd och som vanligt somnade alla efter ett par minuter. Det är något speciellt med att åka minibuss :P

  ( Brudar jag ber om ursäkt för dessa bilder)

Den första matchen var emot katrineholm. Var vldigt taggad och det visade sig även för vi vann med 3-0, lovely. Vi spelade relativt bra men absolut inte så bra som vi kan. Men så säger väl alla alltid :S Men det känns som vi i alla fall har mer att hämta innan säsongen börjat.

Mitt på dagen fick vi en lång paus som för det mesta gick åt till att plugga, chilla och mysa med laget.



Andra matchen emot Norsjö var väldigt seg. Norsjö blev betydligt större motstånd än vad vi hade tänkt oss. Är så himal imponerad av deras kämparvilja. Kul att titta på men mindre kul att möta :P Men till slut vann vi med 3-1 och jag fick till och med hoppas in som spiker...vilket var väldigt kul :D  Längtar till säsongen startar.

När man väl kom hem efter en hel dag med volleyboll och hallmiljö...blev det frasvåfflor och sex and the city med Johanna...kan det bli bättre?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0